Vioară și Peisaj Iarbă Tapiserii de Epocă Exotice Plante de Vară Natura Cadru pentru Dormitor Fotografie Decor de Perete

58.08lei 49.36lei

Etichete: tricou motocross de sex masculin, silicon sală de sport cu greutăți, tricou motocross xxxl, perla brici, robocombo bile baieti, bucatarie alb geam, cheia 5 camaro butoane, monitor somn moyeah, s1 masina faruri led.

SKU : u8762 Categorie:Covoare Și Carpete
Distribuiti:
Descriere

  • Cadru: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Curățare: Spălare De Mână

Detalii

1.Tapiseriile sunt realizate din super moale ușoare tesatura de poliester. 2.Oferind culori vii și linii clare. 3.Material rezistent, reutilizabil pentru interior și în aer liber. 4.Blând se spală la mașină sau de mână se spală cu apă rece, fără înălbitor, nu mare căldură uscată.

Caietul de sarcini

Dimensiune: dimensiunea Multe pentru a alege.Material: Super moale din poliester.Pachetul: 1 x Tapiserie (veni cu unele accesorii).Dacă vă place de camping, ar putea fi un perfect pătură de picnic prosop.

Notă

1.Puteți să-l spele și atârnă să se usuce înainte de a utiliza.Temperatură scăzută de călcat pe ea este, de asemenea, de lucru.Nu vă faceți griji tapiserie va apărea cutelor. 2. Tapiseria este foarte ușor să stea, prin utilizarea pioneze decorative, bolduri, Pioneze sau benzi Velcro. 3. Vă rugăm să permiteți-1 - 2 cm (0.4" - 0.8") abateri din cauza manuală de măsurare. 4. Vă rugăm să înțelegeți mici de culoare variază de la produs ca urmare a diferitelor lumină și ecran de afișare. 5. Vă rugăm să nu-l spele cu alte elemente sau de mare foc uscat de mașină.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii