Mintiml Tăietor De Legume Multifunctional Tocătoare Feliatoare Fructe Cuțit De Curățat Cartofi Morcovi Răzătoare De Bucătărie Accesorii Felie De Legume

124.42lei 82.12lei

Etichete: universul cheie, aspirator cu scopul, e3d v6 tub, e3d v6 m6, heatbreak, cheie torx, cheia universului, concasor de plastic, curat poloneză, extensia cheie.

SKU : u29413 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

Una de legume instrument mulțumit cu mai multe nevoi: feliere, tăiere, zdrobire, măcinare, etc.

Caracteristici Principale

[Multifunctional] lame permite flexibilitatea de a tăia cu ușurință, taie, rupe, taie fructele și legumele în forme și mărimi.Cum ar fi un cartof, o puteți face în ondulate sau normal felii, fâșii sau mash-l cu ușurință.

[Economisind Timp Și Efort] Ultra-ascuțite din oțel inoxidabil lama poate ajuta să reducă timpul de pregatire în comparație cu tradiționale de lame de feliere.Acest instrument este ușor să taie sau felie de legume și fructe.

[Lat Cerere] multifuncțional de legume instrument este proiectat să taie toate tipurile de alimente, cum ar fi ceapa, cartofi, ciuperci, castravete, morcov, rosii, ghimbir, usturoi, branza, etc.

[High Quality], în Principal realizate din material ABS, nu contine BPA, non-toxic și fără gust, ușor de curățat.Nu produce substanțe nocive, puteți să fiți siguri de a utiliza.Caietul de sarcini numele Produsului Greutate 708G Culoare Alb+albastru Continut Pachet Multifuncțional de legume slicer × 1 set Material ABS, oțel inoxidabil indicație Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii