Pescuit Wireless Bite Alarm Combo Musca Pescuit Receptor Pescuit Aborda cu Musca Alerters

414.98lei 340.30lei

Etichete: lumina de pescuit de alarmă, vibrații de pescuit de alarmă, pisoi de pescuit de alarmă, culoare pescuit deșteptător, pescuit alarmă roșie, pescuit, sistem de alarma, mini pescuit deșteptător, pescuit de alarmă de înaltă calitate, pc-uri de pescuit de alarmă, curent de pescuit de alarmă.

SKU : u7370 Categorie:Pescuit
Distribuiti:
Descriere

  • Material: așa cum se arată
  • Dimensiune: as shown
  • Origine: NC(de Origine)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Pescuit Wireless Bite Alarm Combo Musca Pescuit Receptor Pescuit Aborda cu Musca Alerters

Carcasa este fabricata din plastic ABS inginerie pentru a face vopsea cauciuc.Circuitul are o calitate bună și durată lungă de viață.

Sensibil centrul roții poate fi folosit pentru a capta semnale cu un semnal sonor și de lumină de avertizare.Anti-impact rezistență la căldură, rezistență la temperatură scăzută, rezistență chimică și proprietăți electrice.

Pe de rafinat LED-uri, pește lumina este iluminat de lumina de noapte.Foarte scăzut consumul de energie în standby, în special de economisire a energiei și de protecție a mediului.

Porniți departe infraroșu pentru a preveni maneta de pe funcție.Când maneta este oprit, alarma va solicita maneta pentru a fi oprit.

Silicon perna poate proteja în mod eficient branhiile de pește.Vine cu un vânt bar, care pot fi plasate în sus și în jos pentru o depozitare ușoară.

100-200m gama

Frecvența 433,92 mhz

Muscatura de alarmă caracteristici

1. Control de volum, poate fi zero

2. Control ton

3. Control sensibil

4. Super sensibil mare, albinele atunci când linia se mișcă 2mm.

5. Cu detasabila inconvenient ureche

6. Cu foarte mici de scurgere a bateriei

7. Funcție de memorie-stabilirea rămâne după oprirea

8. Extindere box socket

9. 100% rezistent la apa

10. Lucra cu o singura baterie aaa

11. Corp subțire, numai 450x110x25mm.

Material:ABS

Culoare:negru

Conținutul pachetului:

4 x Wireless peștele mușcă de alarmă (fără baterie)

1 x control de la Distanță receptor (fără baterie)

1 x cutie de Depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii