Pescuit La Musca De Alarmă Pescuit Receptor De Sunet De Alarmă Tijă De Pescuit De Comutare A Senzorului Inteligent De Alarmă Memento Lumina De Pescuit De Alarmă

13.41lei 10.17lei

Etichete: alarma muscatura de pește, lumina de pescuit de alarmă, alarma musca set, vibrații de pescuit de alarmă, culoare pescuit deșteptător, alarma crap, pescuit, sistem de alarma, alarma musca, curent de pescuit de alarmă, la pescuit de alarmă.

SKU : u75460 Categorie:Pescuit
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Pește Sonerie/Alarma
  • Dimensiune: --
  • Origine: NC(de Origine)

Pescuit la musca de alarmă pescuit receptor de sunet de alarmă tijă de pescuit de comutare a senzorului inteligent de alarmă memento lumina de pescuit de alarmă

Puncte: 1、Conceput pentru Pescuit: Sunet și lumină alarmă dispozitiv este folosit pentru pescuit.Atunci când peștele mușcă momeala și se execută, ceas cu alarmă vă va notifica, astfel încât să nu va fi dor de pește mare.

2、Ușor de Transportat: Mici și rafinat, ușor de transportat și de folosit, doar atârnă pe stâlp, și apoi înfășurați linia de pescuit la musca cârlig de alarmă.

3、Bun pentru Pescuit de Noapte: Potrivit pentru pescuit de noapte, și flash-ul poate fi vazut la 150 de metri, puteți utiliza acest produs, în orice moment.

4、Sunet Clar: semnale False pot fi filtrate, alarma, sunetul este tare si clar, volumul poate ajunge la aproape 80 de decibeli, poate fi auzit clar de la distanță.

5、Nici Daune: Nu deteriora linia de pescuit sau orice parte a tijă de pescuit, pot fi ușor tăiate tijă de pescuit fără probleme.

1.Conceput pentru Pescuit: Sunet și lumină alarmă dispozitiv este folosit pentru pescuit.Atunci când peștele mușcă momeala și se execută, ceas cu alarmă vă va notifica, astfel încât să nu va fi dor de pește mare.

2.Ușor de Transportat: Mici și rafinat, ușor de transportat și de folosit, doar atârnă pe stâlp, și apoi înfășurați linia de pescuit la musca cârlig de alarmă.

3.Bun pentru Pescuit de Noapte: Potrivit pentru pescuit de noapte, și flash-ul poate fi vazut la 150 de metri, puteți utiliza acest produs, în orice moment.

4.Sunet clar: semnale False pot fi filtrate, alarma, sunetul este tare si clar, volumul poate ajunge la aproape 80 de decibeli, poate fi auzit clar de la distanță.

5.Nu Daune: Nu deteriora linia de pescuit sau orice parte a tijă de pescuit, pot fi ușor tăiate tijă de pescuit fără probleme.

Caietul de sarcini:

Material: ABS, cauciuc

Dimensiune: aproximativ 7*5.5 cm/2.75*2.16 în

Baterie: 3*baterie buton

Sunet în decibeli: 80 de decibeli

Caracteristici: sunet și lumină alarmă dublă

Cum să utilizați: Clemă de alarma pe tija de pescuit, clip sârmă și porniți comutatorul de alarmă dispozitiv, atunci puteți pește

Lista De Ambalare:

1*Peștele Mușcă De Alarmă

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii