New Sosire Livrare Gratuita Stras de Cristal Aplicatiile Decoratiuni pentru Haine Ornamente si Aplicatii stras WRA-413

734.82lei

Etichete: magnetic coarda repede, mens dinte cercel, tije magnetice jucarii, magnetic coarda 3in1, mens pantofi de top barbati, prăjitor de pâine 110v retro, magnetic roll band, magnetic drum jucarii, mens de moda topuri.

SKU : u64938 Categorie:Îmbrăcăminte De Cusut & Tesatura
Distribuiti:
Descriere

  • Technics: Appliqued
  • Stil: Stick-Pe
  • Nume De Brand: Keering
  • Dimensiune: 7cm
  • Culoare: Ca Imagine
  • Caracteristică: Manual
  • Numărul De Model: WRA-413
  • Tip De Produs: Patch-uri

New Sosire Livrare Gratuita Stras de Cristal Aplicatiile Decoratiuni pentru Haine Ornamente si Aplicatii stras WRA-413

Descriere:

(1).Tip De Element: Stras-Uri (2).Articol Nr.: WRA-413 (3).Dimensiune:7cm (4).MOQ:10 metri/lot,unul de culoare,unul de design. (5).Culoare:ca imagine (6).Accepta, pentru proba dacă avem în stoc. (7).Dacă aveți orice alte întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.Noi bun venit întrebările dumneavoastră și comentarii. (8).Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi o excelentă experiență de cumpărare.Vă mulțumesc foarte mult.

Ați putea dori, de asemenea:

Utilizare:

(1) Pentru haine de nunta,rochie de mireasa sau rochie de seara. (2) Pentru accesorii de par. (3) Pentru bratara sau mănușă de decor.

Procesul De Producție:

Pachet:

Diferite itmes în ambalaje diferite.De exemplu:

1.Yarzii:5-20rds per bucată,piesă laminate fără carte de hârtie;în Jurul 10pc/opp;5-20opp/cutie de carton;Carton măsură:50*40*40cm.

2.Gât bucata:în jurul 10buc/opp;3-50 opp pe carton;Carton măsură:40*30*30 cm.

3.Stras butonul/catarama:10-20 buc de hârtie/sac cu bule;100-200 de polybag;în Jurul 10bags/cutie de carton;Carton măsura 30*20*20cm

4.Stras broșe:5-10buc/hârtie;20-40 buc/cutie de interior;4 interioară/carton;Carton măsura:30*20*20 cm.

Despre Keering:

Suntem un producător profesionale în producerea de toate tipurile de accesorii de îmbrăcăminte și bijuterii de moda de mai mulți ani, situat în Guangzhou China.

1.Principalele noastre produse, inclusiv produse realizate manual(decolteu ,patch-uri ,motiv ...)stras serie (nasturi ,catarame ,broșe...) .Salutăm, de asemenea, propriile modele și poate deveni idee în proba fizica la fel de bine.

2.Produsele noastre vor fi întotdeauna verificate și ambalate de către standard exportul de desene animate.

3.Întotdeauna ne-am notat bine feedback-ul cu preț favorabil și stabil de calitate.Avem mult timp sinceritate reputația și ne-am alăturat fiecare Canton Fair.

Biroul nostru:

Keering Showroom:

Echipa noastră:

Fabrica noastra:

Avantaj: de Specialitate asigurarea Calității producției de servicii One-stop pret Competitiv

Keering,cea mai buna alegere!

Paypment:

Acceptăm mai multe metode de plată, cum ar fi alipay, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).

Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Unpirsatumare.ro și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport:

1.Transport gratuit este, înseamnă că acceptă doar livrare prin DHL.Înainte de ordinele de cumpărare,vă rugăm să confirmați adresa dvs. este corect.

2.Ca de obicei,după ce am trimite coletul,puteți să-l în 2-5 zile lucrătoare.

3.Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare a fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Satisfactia Clientului:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.

Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Certificari :

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

100% feedback pozitiv!!!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii