De înaltă Frecvență pentru Îndepărtarea Ridurilor Anti-Imbatranire Mașină de Strângere Vaginale SPA Echipamente de Frumusete

4 649.68lei

Etichete: hifu, sonda de cavitație, cadă spa, liposonix, rf, hot spa, profesionale cavitație, darsonval de înaltă frecvență bagheta electrod, thermiva, darsonvals de înaltă frecvență.

SKU : u24167 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Magic Belle
  • Procesul De Fabricație: Masina De Facut
  • Putere De Ieșire: 20 wați (maxim)
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: Thermiva RF
  • Tensiune: 100 120/200 240V, 50/60 Hz
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Frecvența de operare: 460 kHz
  • Siguranțe: Dual sigurante
  • GW: 15KG
  • Caracteristică: Intinerire A Pielii, De Strângere Vaginale
  • Puterea nominală de intrare: 160 VA
  • Puterea Moduri De Livrare: RF Modul, BioMed
  • Sursa De Alimentare: AU

De înaltă Frecvență pentru Îndepărtarea Ridurilor Anti-Imbatranire Mașină de Strângere Vaginale SPA Frumusete Echipamente de Înaltă Frecvență pentru Îndepărtarea Ridurilor Anti-Imbatranire Mașină de Strângere Vaginale SPA Frumusete Echipamente Element Thermiva RF Funcție: de strângere Vaginale, de Întinerire a Pielii

Tensiune de alimentare: 100 120/200 240V ± 10%, 50/60 Hz

Putere iesire: 20 w (maxim)

G. W: 15 KG

Dimensiune ambalare: 15*32*33CM

Descriere

Principe: Thermiwa este un unic temperatură controlată tehnologie radiofrecventa destinate să producă în condiții de siguranță excelente rezultate estetice prin aplicarea de stiinta de căldură.Aceasta este o platformă de tehnologie, care combină precizie de control al temperaturii cu avansate în timp real de monitorizare a temperaturii pentru a permite o multitudine de țesuturi moi aplicații.

Utilizarea de energie de frecvență radio pentru ușor micsora strângere a labiilor și a țesutului vaginale, vulvare și vaginale zone poate produce 35-40 de grade celsius de căldură, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, de a stimula în mod eficient formarea de colagen; în același timp utilizarea de micro-curent (EMS), pe peretele vaginal Periferice grupele musculare în condiții de siguranță și eficient bioelectric stimulare, face peretele vaginal contracție puternică, și este, de asemenea, util pentru țesutul și repararea nervilor.De înaltă frecvență val instrument privat cu un blând netedă în formă de S, sonda pentru a reduce țesutul intern al vaginului atrofie, restaurare, flexibilitate, îmbunătăți funcția sexuală, astfel încât reduce prolapsul, scurgeri de urină legate de simptome.Utilizați "S" - sondă pentru exterior, labiile imediat de remodelare, pentru a îmbunătăți încrederea în sine a femeilor.S-în formă de mâner are un senzor de căldură, poate fi precisecontrol de la sonda de temperatura la suprafață, pentru a se asigura că cel mai bun tratament de temperatură, în condiții de siguranță și eficient tratament.

Aplicații: 1.Utilizează frecvențe radio pentru a strânge interior pereții vaginului.

2.Crește vagin umiditate.

3.Intareste muschii vaginali.

4.Îmbunătățește sexual dureros.

5.Îmbunătățește vaginale slăbite.

6.Crește vaginale putere.

7.Reduce scurgeri urinare.Avantaje:

Non-Ardere de Tratament, Riscul este de Până La 0%

În raport cu alte instrument privat, privat mașină cu laser aparține arde terapie și riscul este relativ mare.Nostru PRIVAT, PLUS RF MASINA,prin non-ardere de tratament, control precis de energie de frecvență radio,transportate pentru a labiilor mici vaginale zonă în afara zonelor și în zonele de tesut mucoasei,reduce riscul.

Fără durere,în condiții de Siguranță sau Nu efecte secundare

Privată cu Mașină cu Laser este cerut mai mari pentru operatori, Dar avansate fierbinte senzori de PRIVAT, PLUS RF MAȘINĂ, folosit pentru a indica și de control al sondei de temperatură de suprafață, pentru a asigura siguranța de tratament și efectul după tratament.

Unic de unică folosință Sondă, pentru a îmbunătăți confortul clientului

Design unic de sonda va mai controla de energie de frecvență radio, transportate pentru a labiilor mici vaginale zonă în afara zonelor și în zonele de tesut mucoasei, pentru a îmbunătăți utilizarea clientului de confort.Pentru că de unică folosință sondă de design, Evanghelia pentru clienții care au curățenia.

Operarea rapida, Nedureroasa, Non-nvasive

Prin precise energie de frecvență radio, Nostru PRIVAT, PLUS RF MAȘINĂ Ajuta îmbunătăți circulația sângelui uscăciune vaginală, și Prin reconstrucția de colagen și colagen de la naștere și tyra labiilor mici din zona vaginului.Neinvaziv, nedureros, și tot timpul de tratament este nevoie de doar 20 de minute.

Parametru

Detalii Produs

RFQ

Plata

Toate elementele trebuie să fie plătite în termen de 14 zile de la sfârșitul liting.Acest lucru oferă o mulțime de timp pentru a câștiga mai multe elemente pentru a salva pe de transport maritim!

Dacă un element rămâne neplătită timp de 14 zile, vom începe Element Neplătite proces

Pentru manipulare de timp este doar o zi lucrătoare.După ce plata dvs.,vom procesa si livra comenzile în termen de 1~3 zile.

Transport

Mai ieftin și mai repede decât crezi!

. De obicei trimitem colete prin intermediul accelerate de transport(DHL,Fedex,UPS,TTMS etc) și economicCourier, cum ar fi China Post și Bpost,Hong Kong Post etc. Solicita informații de urmărire este alwaystracked în timp.

. Timpul de livrare este de aproximativ 2~15 zile lucrătoare .

. Produs(e) va fi nava direct si imediat din Hong Kong prin intermediul înregistrat aer parcelă în severalbusiness zile.Publice de vacanta si weekend-urile NU sunt incluse.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii