Metal Detector Portabil Impermeabil GP-Pointer Indica Căutător de Aur Localizare

69.04lei 34.54lei

Etichete: rază lungă de metal detector de aur, gpx 5000 detector de aur preț, detector de detector, dovada de apă detector de metale, detector de metal pointer, spandex tanga, detector de metal, shrxy metal husă, profesionale de aur detectoare de metal, căutare detectoare de metal.

SKU : u6414 Categorie:Măsurarea Și Analiza Instrumentelor
Distribuiti:
Descriere

  • Certificare: NICI unul
  • Putere Tip: Baterie-Alimentat
  • Nume De Brand: alloet
  • Cu Ecran LCD Sau Nu: Da
  • Numărul De Model: Metal
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Origine: NC(de Origine)

Handheld Indicator Detector De Metale Profesional Rezistent La Apa Indica Identificarea Căutător De Aur Grădină Detectarea De Localizare

Caracteristică:

1. GP este un portabil detector de metale conceput pentru a localiza cu precizie din metal (neferoase și neferoase) obiecte în timpul vânătoare de comori.

2. GP este conceput pentru a fi utilizat cu teren de căutare detectoare de metal pentru a ajuta la recuperarea de tinte de metal.GP are atât de sunet și vibrații alarme pentru a indica prezența unor obiecte metalice.

3. Ca GP se mută mai aproape de țintă metalică, intensitatea de alarma crește.Cu sale precise sfat si o racleta cu partea funcția de scanare, GP poate detecta chiar și cele mai mici obiecte de metal foarte eficient și cu ușurință.

4. Lanterna LED-uri poate ajuta în întuneric și condiții de lumină slabă.

5. Are standard IP66 rezistent la apa de calitate, care pot proteja pe deplin de impactul asupra mediului și lăsați-l să fie curățate sub jet de apă sau de a folosi sub 1m sub apă.

6. Durabilitatea SHRXY POINTER FS funcție mil STD 810 F - oferă de ani de funcționare fiabilă chiar și în medii dure.

7. Spre deosebire de orice alte precizie de poziționare pe piață, modernizate detector de metale are excelente răspuns proporțional, opțional buzzer și / sau vibrator, mai puternică lumină LED-uri, curea de inel, viață mai lungă a bateriei și caracterul dovada cabina cu adâncimea de marcare, ceea ce face acest detector de metale mai completă indicator de pe piață.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiuni: lungime 10 inch/25 cm

Frecventa: 12 kHz

Interval de temperatură: 5 °Fto 158 °F (între - 15 ° la + 70 ° C)

Modul de căutare: toate metalele nu se misca

Țintă indicator sonerie: (vibrații) (opțional)

Țintă de răspuns raport: bobina de 0,3 "/ 7.6 mm coaxial

Carcasă rezistentă la intemperii

Culoare: Negru, Portocaliu

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Detector De Metale

1 X Primăvară Catarama

1 X Manual De Utilizare

1 X Brățară

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi. 2.Pentru USA/CA /RU viteza de transport maritim este foarte rapid. 3.Prioritate de livrare,livrare rapida in 48 de ore. 4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse. 5.Suport CSV/EXCEL ( comenzi mai mari) dropshipping.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii