Noua Moda 2019 Sexy Adânc V-Gât cu Margele Delicate O Linie Rochie de Seara Dantela Personalizate Formale Lung Bleumarin Rochie de Seara de Lux

826.15lei 743.53lei

Etichete: dp1400 încărcător de mașină, dvd seat leon 2003, dpark rose blush, flip flops pac man, farmec bijuterie prieten, dinossauro condus de jucărie, flip flops outsidw, flip flops nou-născut, flexon copii rame.

SKU : u5241 Categorie:Nunti & Evenimente
Distribuiti:
Descriere

  • Built-in Sutien: Da
  • Ocazie: Seara Formale
  • Silueta: O-LINIE
  • Decolteu: V-Neck
  • Tren: Matura-Tren
  • Element De Moda: vintage
  • Material: Poliester
  • Imagini Reale: Da
  • Maneca Stil: Fără mâneci
  • Talia: Naturale
  • Tip De Element: Rochii De Seara
  • Nume De Brand: cristal jiang
  • Decor: Broderie
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Tesatura Tip: Dantela
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci

Produs Nou Show de Moda 2019 Sexy Adânc V-Gât cu Margele Delicate O Linie Rochie de Seara Dantela Personalizate Formale Lung Bleumarin Rochie de Seara de Lux

Standard Dimensiunea Diagramă

Cald notă: cele Mai multe fete vor avea nevoie de ușoară alternanțe,Un croitor local poate ușor modifica rochia ta.Dacă ai între dimensiuni,vă recomandăm să te duci cu dimensiuni mai mari și rochia modificat pentru a obține potrivi perfect.

Cum Pentru a Măsura de Măsurare sfaturi pentru a se potrivi perfect: A. Obține măsurată înainte de placeing un ordin: vă recomandăm să aveți măsurătorile luate în primul rând de un croitor profesionist sau măsurați-vă de următoarele măsura ghidul de mai jos.B.Cerințele de evaluare: Asigurați-vă că să ia măsurătorile dumneavoastră desculț.Nu măsoară peste îmbrăcăminte, cu excepția lenjerie.C. "Gol" înseamnă "gaură" de la baza gâtului.

Cum de A Cumpăra Rochia procesul de luare a

Despre Retur

1 .Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, dacă elementele nu sunt la fel ca la descriere,o rambursare completă va fi dat,și elemente trebuie să fie returnate în starea lor originală.

2 .Ar putea fi ceva diferenta de culoare pentru a fotografia și tv LCD cu efect, nu vom accepta o astfel de revenire.

3 .Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

4 .Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

5 .Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.

6 .Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.Transport

1 .Când plasați o comandă,pls alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Ne va livra un produs pentru a vă în termen de 7 zile la 15 zile după ce plata dvs. este finalizată.

2 .Nu vă putem garanta timpul de livrare pe tot internaționale shippments din cauza diferenței de vămuire ori în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

3 .Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsiable pentru toate comisioanele,taxele de brokeraj,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuzat shippments.

4 .Costul de transport nu include taxe de import,iar cumpărătorii sunt responsiable pentru taxele vamale.

5 .Ca este internațional de servicii de transport,timpul de livrare și poștale variază de la o regiune diferită.Cele mai eficiente de curierat vor fi aplicate(DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS,EQUICK,Unpirsatumare.ro standard,etc.).În timpul de vacanță speciale cum ar fi Chineza Festival, Vacanță,Sărbătoare Națională,timpul de expediere va fi un pic mai mult.Timpul de expediere pentru unele țări ca Rusia și Brazilia vor fi mai mult mai mult decât alte counrties.Contactați-Ne 1.Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la "Favorite" lista. 2.Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la plata.Sperăm că vă veți lăsa, de asemenea, feedback-ul pozitiv și de 5 stele, DSR, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu.

3.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback Redus , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 4.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Unpirsatumare.ro mesaj, va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore ( cu excepția weekend și de sărbători).

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii