2019 halat de serată elegantă musulman o de gât mâneci lungi rochie sirena cu O-linie tul rochie rochii de seara lungi

738.97lei

Etichete: taie rochie de seara, rochie pentru petrecere, rochie de sequin, chiar, rochie lunga cu paiete, rochie de sequin, zână rochie, rochie lungă, taie rochie sexy, rochie formale.

SKU : u174322 Categorie:Nunti & Evenimente
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: WE9620
  • Tren: Curtea De Tren
  • Decolteu: O-Gât
  • Element De Moda: Cut-out
  • Tip De Element: Rochii De Seara
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Talia: Naturale
  • Ocazie: Seara Formale
  • Tesatura Tip: Dantela
  • Built-in Sutien: Da
  • Material: Poliester
  • Maneca Stil: Regulat
  • Imagini Reale: Da
  • Decor: Dantela
  • Nume De Brand: CloverBridal
  • Lungime maneca(cm): Plin
  • Silueta: O-LINIE

Gratuit personalizat-a făcut Acest element nu este în stoc.nevoie de 25 de zile pentru a face după ce ai plătit

Instrucțiuni

Aici mai jos este dimensiunea standard diagramă și diagramă de culoare, putem face rochia ta, fie în dimensiuni standard sau client-size, între timp, putem face rochia ta nu numai în culoare asemănătoare, sau chiar de aceeași culoare ca in imagini, dar, de asemenea, puteți alege alte culori din graficul de culori, la fel cum vă place.

Fiecare Mireasă Este Mestesuguri Pentru Tine

Standard Dimensiunea Diagramă

Cum Pentru A Măsura

Dacă dimensiunea este pe dimensiuni standard grafic,vă rugăm să consultați informațiile de mai jos si trimite-ne exact mearsurements.Vă rugăm să urmați mearsurement instrucțiuni,și măsoară-te cu atenție!

1.Full Bust = 37 inci sau centimetri ↓

2.Talie = ↓

3.Solduri = ↓

4.De Sus Bust = ↓

5.Sub Bust = ↓

6.Biberon la biberon = ↓

7.Umăr la umăr = ↓

8.Lungime Umăr la Bust = ↓

9.Fata Lungime Umar la Talie = ↓

10. Exterior Picior = (de la talie la podea cu pantofii)

11.Înălțime = (din partea de sus a capului la podea, fără pantofi

Plata

1. Vom accepta Escrow,Alipay.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

4. Din motive de securitate,vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.

Asigurare

Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice asigurare se simt este necesar.

Orice sincere client este binevenit atât de mult pentru a întreba sau de cumpărare.Toate rochiile noastre sunt de vânzare la prețuri atractive, care sunt mai ieftine decât alți furnizori.

Avem o mare colectie de rochie de mireasa, rochie de domnisoara de onoare, si de seara/rochie de bal pentru tine de alegere.

Știm cât de importantă este ziua nuntii este pentru tine, este într-adevăr o zi specială, totul ar fi perfect.Vom face noastre cele mai bune pentru a face rochia ta la fel de minunat ca rochia de noi înșine.

Notificare

Ceva ar trebui să fie menționat înainte de a plasa o comanda:

1. Rochia de mireasa nu include nici un accesoriu, cum ar fi nunta, voal, mănuși, etc. Licitatia este pentru o rochie numai.

2. De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea rochiei va fi exact la fel ca fotografiile pe care le-a văzut.

3. În scopul de a face rochia se potrivesc pentru tine, vă rugăm să ne dea exactitate dimensiunea și culoarea atunci când plasarea unei comenzi.

Transport

1.Termeni de Livrare:

Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

2.Companiile De Transport Maritim:

Ne-suport transport prin "EMS", "DHL" "UP-uri", "FEDEX" "TNT"

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

Politica de returnare

Ne dăm seama că este dificil de a cumpăra o rochie de mireasa pe Internet, și vrem cu adevărat să fii fericit cu achiziția.Vă rugăm să ne contactați în primul rând atunci când există o problemă cu obiectele pe care le-a primit.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a trimite produsele la noi,iar noi nu acceptam retururi, fără a ne contacta.

Acceptam retururi pe dimensiunea standard de rochii de mireasa în perfectă stare de brand nou (nu fum, mirosuri, fără machiaj pete, fără modificări).

Rochie(es) trebuie să fie trimis înapoi în termen de 3 zile de la primirea zi.

Pentru schimburi, clienții să plătească toate costurile de transport maritim.

Pentru a se întoarce, 30 % repopulare taxa va fi încasată de pe tot revine.

5. Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți aceste anunturi cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră, vă vom răspunde la e-mailurile în termen de 24-48 de ore, dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să retrimiteți e-mail.

Feedback-ul

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul.Și ție îți arde de sistem va oferi, de asemenea feedback-ul pozitiv ca în aceeași zi!!!Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

De Ce Să Alegeți Trifoi De Mireasa? 1. Excelent Calitate - Tesatura Superior,Delicat Măiestrie,Măsurarea Precisă și Completă sistem QC. 2 .Preț competitiv -Mai multe cantități,Mai multe reduceri. 3 .De înaltă Calitate -Satin,Tafta,Sifon,Tul,Plasa,Organza, etc. În funcție de diferite rochii vom alege tesatura. 4. Rambursare completă Unconditonally pentru orice calitate issure-Rambursare Completă va fi onorat&costurile de Returnare vor fi responsabilitatea noastră

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii