O. DOUĂ.O 1buc Burete de Machiaj Fundație Cosmetice Puf Picătură de Apă Burete Pulbere Corector Cosmetice de Amestecare Buna alcătuiesc Instrument

27.36lei 19.14lei

Etichete: puff, pudra de fata pentru, revitalash, cosmetice puf, oglindă machiaj, lava burete de machiaj, makita 18v instrumente multiple, polvos sueltos, machiaj o două, v 20 pro.

SKU : u23292 Categorie:Beauty Essentials
Distribuiti:
Descriere

  • Cantitatea: 1buc
  • Dimensiune: Makeup Sponge Foundation Cosmetic Puff
  • Nume De Brand: O. DOUĂ.O
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Burete
  • Numărul De Model: cosmetice puf

Despre produs: ELEGANT, SIMPLU – NU TREBUIE SĂ FIE UN EXPERT -- Descoperi cât de ușor este să-ți folosești O. DOUĂ.O frumusete de burete.Pur și simplu umed, stoarce și sări.este moale și va crește în dimensiune atunci când sunt ude.Umed burete puf cu apa, stoarce excesul de lichid, și sări-ți de produse de machiaj pe fata ta pentru rezultate perfecte.PĂSTREAZĂ VALOROASE PRODUSE de MACHIAJ ... Asta burete puf nu va absorbi scumpe produse de machiaj și provoca deșeuri inutile ca și alți bureți de pe piață.Minim de retenție de apă asigură că burete deține doar ceea ce este necesar pentru machiaj perfect.Fara margini DESIGN PENTRU EFORT-laturi rotunjite utilizarea în zone mari din fata, precizie sfat acoperă petele și imperfecțiunile, și margine plat este folosit pentru conturul din jurul ochilor și nasului.Streak-free de conturare a fost niciodată mai ușoară.ALL-IN-ONE BURETE PENTRU O PERFECTĂ MAKE-UP de zi cu zi. Utilizați un burete puf cu primer, fond de ten, pudra, crema de fard de obraz și alte produse cosmetice.Singura burete veți avea nevoie vreodată.

Cumpărătorii Arată:

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii