2020 Rochie de Bal Rochii Quinceanera V-gât cu Margele Spate Deschis Concursul Rochie Lungă perioadă de Niveluri Dulce Plus Dimensiune Vestidos Debutante 15 Anos

580.80lei 482.07lei

Etichete: rochiile de bal venețian, debutantă într-o rochie albă, asos rochii de bal, debutantă rochii mâneci, rochii quinceanera, debutantă vintage rochii de bal, jennifer rochii albe, debutantă fotografie rochii, debutantă rochii baby, xmas rochii de bal.

SKU : u24123 Categorie:Nunti & Evenimente
Distribuiti:
Descriere

  • Imagini Reale: Da
  • rochie roz: seara rochie de minge
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Maneca Stil: Fără mâneci
  • rochiile de bal: rochie de bal roz
  • Material: Poliester
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: P001
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • vestidos de 15 anos: flori rochie de minge
  • Nume De Brand: LBKKC ROCHII
  • rochie de bal rochie quinceanera: florale rochie de minge
  • Built-in Sutien: Da
  • rochii quinceanera 2019: vestido de quinceanos
  • Silueta: Rochie De Bal
  • rochie de bal rochie: vestido rosa festa
  • Element De Moda: Bomboane De Culoare
  • sweet 16: vestidos dulces 16
  • Rochii Quinceanera: Rochii
  • Decolteu: V-Neck
  • Tesatura Tip: Dantela
  • vestido 15 anos: vestidos de 15 anos dois em um
  • Decor: Canaturile
  • Rochie Quinceanera: vestidos de quinseanera 2020

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[31909]

[xlmodel]-[custom]-[31909]

[xlmodel]-[custom]-[31909]

[xlmodel]-[custom]-[31909]

[xlmodel]-[custom]-[31909]

*******************************************************************

Dacă vrei personalizat, vă rugăm să alegeți dimensiunea standard atunci când comanda, apoi scrie-ti măsurători detalii în caseta de mesaj atunci când plata.

Dacă post în BRAZILIA , vă rugăm să ne spuneți receptor CPF , și dacă post în Argentina , vă rugăm să ne spuneți receptor CUIL în caseta de mesaj, fără ea, nu putem posta rochia, multumesc pentru intelegere.Amintiți-vă pentru a Scrie Corect Numărul de Telefon ,este necesar de nevoie.

Despre transport fel vă sugerez să alegeți DHL , deoarece China Post Air Mail termenul de livrare este de foarte mult timp, nu putem garanta rochie poate ajunge la tine la timp.astfel încât să nu provoace daune de haine pentru a exprima pentru o lungă perioadă de timp.

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră.Pentru a trimite un e-mail, vă rugăm să faceți clic pe link-ul, "Cere vânzătorului o întrebare" de la colțul din dreapta sus a acestei liste.Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 12 de ore.Dacă nu primiți un răspuns vă rugăm să retrimiteți e-mail.

am promisiunea de Toate rochii de calitate și de manoperă vine de la Avansate de Personalizare .rochiile vor fi complet fel ca imagine ,dacă nu sunteți satisfacted cu rochie de calitate, am 100% accept returnarea și înlocuirea cu excepția opțională de culoare și dimensiuni personalizate .

Orice Problemă de calitate după deschise rochie ,pls contactati-servicii de prima înainte de disputa sau de a părăsi revizuire de 1 stea ,vom refuza să vândă oameni care Malware prejudiciu ,vă rugăm să înțelegeți.

[xlmodel]-[custom]-[20907]

[xlmodel]-[custom]-[20907]

[xlmodel]-[custom]-[20907]

Tesatura Satin De Culoare:

Tesatura De Sifon Culoare:

Vă rugăm să Alegeți dreptul de culoare din paletarul de culori..cele Mai multe Dintre Rochiile Noastre pot fi făcute în orice culoare din graficul de culori:)

Dimensiune Masa:

Fata Rochie De Flori Dimensiune Masa

Cum Pentru Măsurare :

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909]

Ne Plată Acceptate:

Putem accepta Unpirsatumare.ro, Card de Credit, Moneybooker,QIWI Wallet,T/T sau Western Union.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile .

Mod De Transport Maritim:

Vă rugăm să Alegeți Fitablt mod de Transport maritim pentru copilul tau ,diferite Au Diferite de Timp Și Comoditate,alege doar unul care se potrivesc pentru tine.

Notă:

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 5-7 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

"Transport gratuit" articol va fi postat de "Hong Kong Post" sau "China Post", înregistrată air mail, elementele pot fi verificate și urmărite on-line.

De transport, în mod normal, durează de la 7 la 21 de zile lucrătoare.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 3 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea).Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

[xlmodel]-[custom]-[20905]

[xlmodel]-[custom]-[20905] Vom accepta întoarce dacă rochia are o probleme de calitate sau gresit timpul de livrare.Avem dreptul de a refuza orice nerezonabil a se întoarce cum ar fi: Dacă ne-ați furnizat-o masura gresita, dar noi nu oferim gratuit modificări.Vă rugăm să consultați următoarele pentru lista de probleme de calitate, care sunt pe deplin rambursabil pentru: Dimensiunea Greșit, de Culoare Greșit, Greșit stil, Deteriorat dress - 100% de Restituire sau remake unul sau returna 50% plata la tine, păstrează bunurile. *Pentru returnare sau de schimb pentru a fi acceptat, vă rugăm să urmați cu atenție ghidul nostru: 1. Să ne contactați în termen de 2 zile de la primirea mărfurilor. 2. Ne furnizați fotografii de rochie, pentru a arăta dovezi de deteriorare sau de proastă calitate, acest lucru este valabil și pentru dimensiunea, sau incorectă stil și culoare etc. 3. Returnat trebuie sa fie in stare perfecta (ca nou), puteți încerca rochia, dar asigurați-vă că nu pentru a întinde sau de a face orice semne murdare, altfel nu va fi acceptat. 4. Numărul de urmărire a returnat trebuie să fie furnizate împreună cu codul de referință emise. 5. Dacă preferați să schimb rochia, apoi o diferență de preț va fi taxat daca rochia este mai scump. 6. Vi se cere să plătească pentru taxa de transport pentru returnare sau schimb articolul 7. Când te vei întoarce pachetul de la noi, vă rugăm să acorde o atenție la următoarele puncte.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii