Personalitate De Moda Unisex Dragoste Bufniță Pandantiv Floare Breloc Cadou Bărbați Și Femei Cheie De Câteva Sac Lanț Pandantiv En-Gros #J20

13.08lei 7.85lei

Etichete: multe breloc bufnita, email daisy breloc, daisy femeie breloc, aur bufnita cheie, frumos breloc bufnita, astronaut de argint, art tote, hedwig breloc bufnita, gratuit bufnita cheie, breloc papagal.

SKU : u2203 Categorie:Casa De Depozitare & Organizare
Distribuiti:
Descriere

  • Nr. de Cârlige: 1
  • Material: din oțel inoxidabil
  • Model Tip: Animale
  • Origine: NC(de Origine)

Personalitate De Moda Unisex Dragoste Bufniță Pandantiv Floare Breloc Cadou

Descriere Produs

DRAGOSTE BRELOC?- Tați și Fiice Niciodată cu Adevărat Parte, Poate La Distanță, Dar Nu În Inimă.acesta este un mod excelent de a reaminti dragostea ta pentru tatăl sau fiica.

Drăguț încurajare prezent, fiica cadouri de la tata. ?TATA MINUNAT CADOURI? - Nu uita că tatăl tău, Tată breloc este unul dintre cele mai bune cadouri pentru tata.

Tatăl tău și tatăl în legea va iubesc darurile lor.Părinți Ziua Cadou pentru Tata Breloc! ?TATA FIICA CADOURI?- Cadouri dulci pentru tatăl tău pentru ziua Tatălui, ziua Recunoștinței, de Crăciun, de asemenea, de bun ca cadou de ziua de nastere, cadouri de despărțire.Vă puteți exprima dragostea ta în orice moment, nu doar în anumite zile. ?PĂRINȚI ZIUA GIFTSKEYCHAIN?- Cheie lant pentru mamă și familie.Finisaj de mare polonez pentru a crea un strălucitor suprafață netedă, cu ștampila specială mesaj de semnificativ.Cele mai bune cadouri pentru mama de fiica, fiul copii.

Materiale de înaltă calitate nu sunt sensibile la alergii și daune.

În linii gravate pe monede rotunde sunt proiectate cu grijă.

Este potrivit ca un cadou de la Tatăl și de a-și exprima dragostea.

Potrivit pentru toate ocaziile.Cum ar fi nunta, petrecere

Breloc cu pandantiv Diametru: O:25mm,B:30mm

Greutate: 0.08 oz(2.2 g)

Greutate: 0.47 oz(13.2 g)

Dimensiune: așa cum se arată

Material: otel inoxidabil

Culoare:Argintiu

Ambalare Includ:

1 x Breloc

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii