10buc/set Haina Ușa Cârlige Pentru Dormitoare Duble Vintage Strat Cârlig Montat pe Perete Agățat Haine Halat de Prosop

7.02lei 5.06lei

Etichete: cârlig sacou, Cârlig Pălărie, grila de decor de perete cârlige, oamenii satin, rece cârlig, computerul termometru, halat femei, grădină cârlig, sissy sleepwear, cârlig umeraș retro.

SKU : u39167 Categorie:Casa De Depozitare & Organizare
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: NAI YUE
  • Nr. de Cârlige: 2

Caracteristici:

1. Material: Aceste șurub-în cârligele sunt realizate din aliaj de zinc, care sunt rezistent la rugina, zero-rezistent si durabil.

2. Dublu cârlig design: cuier cu dublu cârlig design poate bloca mai multe lucruri și de a salva spațiu.Stilul retro cârlig este pe deplin compatibil cu decor casa ta.

3. Gamă largă de utilizări: mici cârlige de metal poate fi folosit pentru a atarna haine, pălării, prosoape, saci, chei, umbrele, cani, etc.

4. Utilizarea ocazie: Acesta poate fi instalat oriunde: dormitor, baie, debara, hol si birou.Este recomandat pentru a instala pe lemn masiv sau suprafețe din lemn, cum ar fi în spatele ușilor, mobilier și panouri din lemn.

5. Dimensiune: dimensiunea dublă haine cârlig este de 54*41mm, ceea ce este suficient pentru tine să stai suficient de lucruri.

Descriere:

Haine cârlig este robust și durabil, economie de spațiu, poate fi folosit pentru a atarna haine, pălării, prosoape, etc., de a organiza spațiul pentru tine.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de zinc

Greutate: 14.5 g

Lungime: 41m

Lățime: 54m

Inaltime: 18mm

Jos latime: 18mm

Pachetul Inclus:

10 buc/set * cârlig

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii