Europene și Americane de cap de Schelet tunsoare pânză populare foarfeca pânză uscător de Păr mare cârpă Non-Stick Tunsoare Pânză Eșarfă

25.12lei 17.60lei

Etichete: armata mască de schi, bandană schelet, croșetat pălării, cap șal, balaclava schelet, parul umbrela, cape salon de coafură, eșarfă schelet, bandană tricou, eșarfă cu schelet.

SKU : u20167 Categorie:Instrumente De Styling
Distribuiti:
Descriere

  • Dimensiune: 140*160cm
  • Material: Poliester Taffeta
  • Numărul De Model: Tunsoare Pânză
  • Nume De Brand: LAIKOU
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici:

1. Acoperi taie părul în timpul tunsoare proces: păstrați-l curat, de a proteja hainele de la poluare în timpul vopsirea părului proces, iar materialul este gros si confortabil.

2. Non-lipire, anti-static: agățat catarama, culoare strălucitoare, netedă și lină material, manopera amenzii se simte permanent, vopsea de par, tunsoare, sos de stridii etc.

3. Material durabil: Acest produs este fabricat de înaltă calitate din poliester taffeta material durabil și de lungă durată de viață, impermeabil si respirabil, non-lipicios, usor de curatat.

Descriere:

Vertical material neted, neted și linii netede, ritm natural.Aplică o cârpă pentru a preveni haine de la obtinerea murdare, ușor de utilizat.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 140*160 cm

Material: poliester taffeta

Culoare: multicolor

Pachetul Inclus:

1* tunsoare pânză

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii