Promovarea Kukai SEC-E9 Tăiere Cheie Fabrică de Mașini de Top Vânzări de Nave Din China Dimple Cheile 24V Galben Și Alb

9 942.85lei

Etichete: clemă cheie de mașină, cheie machin, 368a, defu cheie, sece9, cnc cheie, cutter cheie, masina de instrument-cheie, clemă cheie, cheii machin.

SKU : u16859 Categorie:Scule De Mână
Distribuiti:
Descriere

  • Cheie auto de tăiere: Da
  • Numărul De Model: SEC-E9
  • Greutate: 23kg inclusiv pachet
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Cheia de la casa de tăiere: Dimple chei, tubulare, chei, o singură față-verso standard chei
  • Tensiune: 24V
  • Oem & Odm: Da
  • Ford Tibbe & LDV Cheie cutiing: Da
  • Certificat: CE, SGS
  • Nava De: China
  • Culoare: Galben și alb
  • Dimensiune ambalare: 54cm X 37cm X 46cm
  • Limba: Engleză, franceză, germană, italiană, portugheză și spaniolă

Informații pentru cumparatori: 1. Următoarele țări nu va livra: Israel, Spania, Africa de Sud,Mexic și Brazilia; 2. În alte țări, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a obține reducere poștale înainte de plasarea comenzii.

Kukai Nouă Promoție În 2020 SEC-E9 Tăiere Cheie Fabrică de Mașini de Top Vânzări de Nave Din China Dimple Cheile 24V Galben Și Alb

Pentru că de distribuitori, nu vom mașină navei în Africa de Sud, Mexic, Spania, Israel și Brazilia direct.Vă rugăm să nu plasați comanda direct și contactul cu vânzări dacă sunteți din această țară.Noi vă va oferi distribuor informații de contact.Vă mulțumim pentru cooperare.Mare pentru siguranta va ajunge Mare Discount, vă rugăm să contactați de vânzări pentru detalii.

Noua Promoție în Martie SEC-E9 tăiere cheie fabrică de mașini de top vânzări

SEC-E9 este un all-in-one-cheie de tăiere și duplicarea mașină.Său încorporat ecran tactil de 7 inch usureaza utilizarea mașinii de dramatic.Datorită built-in decodor și cheie de lectură capacitate, e masina care este potrivit pentru cheie duplicarea, precum și crearea cheie de muște.

Despre SEC-E9 Încorporat 8" capacitiv tablet --- Înclinare de 30° 84° Echipat atât cu decodor și cutter --- Interpretare și de tăiere poate fi completat la un moment dat Inlocuit cu clemă --- poate fi schimbat în funcție de tăiat chei Larg și mai luminos LED --- ușor de operare pe timp de noapte Lumina greutate---Portabil, atunci când merge la locul de muncă Built-in baza de date---Suport cheie dinți lipsă de anchetă rețea de Sprijin de la distanță upgrade---Nu este nevoie pentru a reveni la fabrica

Caietul de sarcini numele Produsului: SEC-E9 Complet Automatizat Masina de debitat Cheie de Produs Nr.: SEC-E9 Dimensiune: 255(W) * 360(H) * 340(D)m Greutate: 19.5 KG Rezolutie: XY: 0.005 mm Z: 0.0015 mm Ax Revoluție: 12000+rp Temperatura: 0 - 40 Umiditate: 10-90 Utilizare : duplicarea și tăiere de automobile chei și interne cheie

Avantajele Pot căuta direct cheie înțepatura numărul de cod cheie.Nu este nevoie să căutați din Instacode Poate tăia o nouă cheie de muște număr, atunci când cheia originala este pierdut.Poate shift de cinci limbi, inclusiv engleză, franceză, germană, italiană și portugheză, spaniolă și pot fi adăugate, dacă ai nevoie Poți tăia diverse tipuri de chei, inclusiv veritcal de frezat, plat frezare, măcinarea internă și externă de frezat Poate reduce cele mai multe tipuri de chei, inclusiv de automobile chei, dimple chei, tubulare, chei, și o singură față interne chei.Tibbe cheile și LDV cheile sunt disponibil să taie Auxiliare Colierul este disponibil

Ca producător de cheie masina de debitat SEC-E9, Noi de aprovizionare SEC-E9 și accesoriile sale, inclusiv Dimple tăiere cheie clemă,Tubulare de tăiere cheie clemă,o Singură față-verso standard de tăiere Cheie clemă, Tibbe clemă și LDV clemă.

1,Automobile de tăiere cheie clemă,Model#SN-CP-JJ-01 este folosit pentru a reduce cheile de la mașină.

Acesta este inclus în pachetul standard.

2.Dimple tăiere cheie clemă ,Model #SN-CP-JJ-02 este folosit pentru a reduce dimple cheile de la casă.

Trebuie să ne folosim de dimple cheie cutter și dimple cheie decodor cu Gropiță tăiere cheie clemă.

Dacă aveți nevoie de această clemă vă rugăm să nu ezitați să contactați furnizorul!

3,o Singură față și cheie standard cuttimg clemă,Model#SN-CP-JJ-03 este folosit pentru a tăia o singură față

standard cheile de la casa

Dacă aveți nevoie de această clemă vă rugăm să nu ezitați să contactați furnizorul!

4.Tubulare de tăiere cheie clemă,Model#SN-CP-JJ-04 este folosit pentru a reduce tubulare cheile de la casa

Dacă aveți nevoie de această clemă vă rugăm să nu ezitați să contactați furnizorul!

5.Tibbe clemă,Model#SN-CP-JJ-05 este folosit pentru a reduce Ford si Jaguar chei

Dacă aveți nevoie de această clemă vă rugăm să nu ezitați să contactați furnizorul!

6.LDV(FO19)Clemă este folosit pentru a reduce LDV chei

Dacă aveți nevoie de această clemă vă rugăm să nu ezitați să contactați furnizorul!

Se pune pe principalele clemă de automobile de tăiere cheie clemă atunci când este utilizat.

7.Cheia de marcare clema este folosit pentru gravare chei

Dacă aveți nevoie de această clemă vă rugăm să nu ezitați să contactați furnizorul!

Detalii ambalare Tip Unitate:set Greutate Pachet:23.000 kg Dimensiunea Pachetului:54cm x 37cm x 46cm Serviciile Noastre Toate produsele au un an de calitate în perioada de garanție---Gratuit de reparații și întreținere în termen de un an și puterea de tehnologie de sprijin în întreaga viață Toate produsele sunt verificate și testate de către departamentul de Calitate înainte de expediere către clienți Suntem profesional de producător de SEC-E9. Clienții sunt binevenite pentru a vizita fabrica noastră.OEM și ODM sunt acceptate Vom răspunde întrebărilor dumneavoastră în termen de 24 de ore.Va garantam va vom oferi cea mai bună calitate și cel mai bun pret din aceeași industrie.De transport maritim 1.Timp de transport maritim - Am putea livra produsele în termen de 48 de ore de la primirea de plată. 2.Compania de transport maritim-DHL este implicită nostru mod de transport maritim.Dacă aveți nevoie pentru a navei de către alte companii (cum ar fi UPS, TNT, Fedex, EMS, etc) sau de transport expeditor, putem face, de asemenea, pentru tine. 3.Costul de transport maritim-transport costul este supusă la schimbări.Când plasați comenzi , vom verifica costul cu compania de transport maritim și apoi să știi. 4.Ia statele UNITE ale americii ca un exemplu, este nevoie de doar 3-5 zile prin DHL și costă 180 de dolari în total.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii