50g Naturale pentru Albirea Dintilor Praf de Dinte Perla Pulbere Dinte Dinti Igiena Dentara S7

13.41lei 13.16lei

Etichete: ștergeți dinții înălbitor, bakingsoda, debitul de aer comutator, îngrijire dentară, split tava, lanbena albirea dintilor esența praf de igienă orală curățare ser, proteza zâmbet instant, genket, carbură de dinți, 100 de albire.

SKU : u24388 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Ingredient: Curățare de praf dinte
  • Punctul 9: kit sistem de albire a dintilor
  • punctul 4: Sănătate & Frumusețe
  • Punctul 5: Albirea Dintilor
  • Nume De Brand: Piei ispită
  • NET WT: 50G
  • Greutate Pachet: 0.1kg (0.40lb.)
  • Numărul De Model: Albirea Dintilor Praf
  • Dimensiune: Moderate
  • Punctul 6: albirea dintilor pen
  • Tip De Element: Albirea Dintilor
  • Punctul 8: sănătate orală îngrijire pasta de dinti kit
  • Punctul 1: Dinte De Îngrijire Orală
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)

50g Naturale pentru Albirea Dintilor Praf de Dinte Perla Pulbere Dinte Dinti Igiena Dentara

Caracteristici:

Efect de albire

Eficientă pentru a elimina pata, pata de cafea, pigment dinti, placa dentară.

Albirea dintilor, reduce dinte murdărie, îmbunătăți igiena orală, reduce boli orale.

Utilizare : pulbere dinte comepletely înlocui pasta de dinți , periuță de dinți umedă cu apă , lăsați gura umedă și periuță de dinți complet umed .

ia praful de dinți. cu periuta de dinti , apoi strat de periaj în sus și în jos aproximativ 3-5 minute

Tip De Element:Albirea Dintilor Praf

Culoare: clar

Pachetul inclusiv :

1 Flacon 50g Pulbere de Albire a Dintilor

1.Acceptam Toate cartile de credit sunt acceptați prin sigure de plată Escrow. 2.Vom aranja shiping dupa ce ai facut plata ,pls asigurați-vă că paymnet succes înainte de a închide pagina.

3.Important taxele,impozitele și taxele nu sunt, inclusiv în elementul de preț sau taxele de transport.

Transport maritim : 1.Comenzile vor trimise în termen de 3 zile lucrătoare după ce ai plătit.ca de obicei, timpul de expediere este de aproximativ 4-6 săptămâni de lucru, Dacă există motive de a face transport de întârziere ,sper că puteți înțelege.Timpul de expediere în timpul Sărbătorilor(Crăciun ,Anul Nou Chinezesc etc)ar putea fi mai mult decât de obicei timp,vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile după o întârziere,mulțumesc mult pentru înțelegere! 2.Puteți alege de la Express Standard, Malaezia e-Mail Înregistrată, China Post Înregistrat Parcelă, Hong Kong Parcela Înregistrat, ca de obicei, este nevoie de 4-6 săptămâni, puteți alege, de asemenea, Epacket, vor fi mai rapid, puteți alege, de asemenea, DHL si EMS, Fedex, ei Este de curierat, dacă doriți să le primească cât mai curând posibil, aceasta va fi cea mai buna alegere.Dar ne va fi responsabil pentru o parte din costurile de transport, trebuie să plătească o taxă suplimentară de transport ,vă mulțumim pentru înțelegere! 3.Dacă prețul total este mai $300.00, ne va livra afara le Exprima ,nu trebuie să plătească taxe suplimentare .

Reveni și feedback-ul:

Oferim un 100% banii politica de rambursare cu întrebări confirmat.Dacă pachetul este pierdut, furat, deteriorat sau care nu sunt mulțumiți doar cu ea, pls contactati-ne,putem avea elementul înlocuit gratuit sau vă dau un 100% rambursare completă, care este inclusiv de transport maritim-ai plătit!Noi credem că totul poate fi rezolvat după comunicare ,niciodată nu Vom percepe o taxă de orice fel, linia de jos este că nu veți pierde un ban în oricare din tranzacțiile.

Contactați-ne:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în orice moment, ne va fi reluată în termen de 24 de ore.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-mă și nu să ne dea feedback-ul negativ sau netrural feedback-ul,trebuie să vă mulțumiți soluție.Sperăm că veți avea un timp frumos aici!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii