China multi capul 1325 masina de gravat pentru lemn mdf de tăiere cnc router lemn de lucru 3d

24 909.02lei

Etichete: 4 axe mașină, router cnc lemn, spindl, Router cnc 6090, cnc multi capul, 5 axe cnc strung, cnc cap rotativ, cnc mini, cnc machin, cnc lemn.

SKU : u1591 Categorie:Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: TEM1325-3H
  • Transmisie: Helical rack și pinion
  • Starea: Noi
  • tabelul: T-slot& tabel Vid cu pompa
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Controlul ststem: MACH3 sistem de control
  • software-ul: artcam
  • Zona de lucru: 1300*2500mm
  • CNC sau Nu: cnc
  • Nume De Brand: TEKAI
  • NUMELE: router cnc pentru lemn de lucru 3d
  • Piese accesorii: pompa de apa, instrumente etc
  • Ax: 3.5 kw racire cu aer ax
  • Motor si sofer: motor pas și Leadshine M860 driver
  • Hiwin șină de ghidare: Axa XYZ

china multi capul 1325 masina de gravat pentru lemn mdf de tăiere cnc router lemn de lucru 3d

Caracteristici principale: Autentic Sistem de Control Mach3 sau DSP Avansat sistem de comanda numerica si mare ecran cu cristale lichide aduce mult funcționarea convenabil și mai simple de întreținere.Compatibilitate puternic Internaționalizate directive a se asigura că este compatibil cu software CAD / CAM ca type3/ artcam/ castmate/ proe/ UG/ Artcut etc, acasă și în străinătate.Inteligent și Umanizat Design este capabil să-și continue gravură atunci când energia electrică este întreruptă sau dacă instrumentul este rupt.Controlul inteligent al ax îl face capabil de a auto-start, auto-stop, care este mai mult în condiții de siguranță, convenabil și de economisire a energiei.Costul Economic de Cost pentru sistem pneumatic multi axe cnc este mult mai economic decât ATC, deci este bun model de a alege dacă sunteți în industria mobilei.

Prameter de router cnc lemn de lucru 3d:

Numărul

Descriere

Parametru

1

Zona de lucru

1300*2500*200mm

2

Viteza de deplasare

45000mm/min

3

Viteză de tăiere

30000mm/min

4

Ax parametru

Racire cu apa sau Aer de răcire ax opțional

5

Controler de sistem

Mach3 sistem de control

6

Sistemul de conducere

Motor pas și M860 driver

7

Tensiune Standard

220V/380 3phaze / 50HZ /60HZ

8

Piese electrice

Franța Schneider joasă tensiune componente

9

Șine de ghidare

Taiwan liniar pătrat șine de ghidare

10

Tabelul de tip

Tabel vid cu pompa de vid

11

X,Y,Z Repoziționarea Precizie

±0,03 mm

12

Limbajul De Comandă

G cod

13

Memorie Flash

512M((U Disc)

14

Software-Ul De Compatibilitate

Type3/UcancameV9 software (Opțiune: Artcam

software-ul)

15

Dimensiune Ambalare

3140*2170*1840mm

16

N. w.

1800KG

17

G. W.

2000KG vă Rugăm să rețineți configurația de mai sus este configurația standard.Personalizate/ODM/OEM este disponibil.Spune-ne cerințele dumneavoastră, vom construi aparatul în funcție de cerințele dumneavoastră.

Piese de schimb detaliate de router cnc lemn de lucru 3d :

Cerere de router cnc lemn de lucru 3d:

1. Industria mobilei din lemn Usi; Dulapuri; Mese; Scaune.Val placa, model fin, mobilier de epocă din lemn, uși, ecran, ambarcațiunile de cercevea, compozit porți, uși pentru dulapuri, usi de interior, canapea picioare, traverse și așa mai departe. 2. Industria de publicitate Semnalizare; Logo; Insigne; Display bord; Întâlnire de bord semn; Panou de Publicitate a depus, semn a face, acrilic gravură și tăiere, cristal de luare cuvânt, blaster turnare, și alte materiale publicitare derivați de luare a deciziilor. 3. Mor industrie, O sculptura din cupru, aluminiu, fier și alte forme metalice, precum și marmură artificială, cu nisip , folie de plastic, țevi din PVC, și alte non-metalice mucegai. 4. Opere de artă și Decorațiuni, artizanat din lemn; cutie de cadou; caseta de bijuterii 5. Alții Relief sculptura și gravura 3D și obiect Cilindric.

Probele de la router cnc lemn de lucru 3d:

Suport tehnic pentru clientul nostru: 1. Suport tehnic prin telefon, e-mail sau WhatsApp/Skype, vom face timp cu clientul și inginer. 2. Versiunea în limba engleză manual și funcționarea video CD disc pentru client. 3. Inginer disponibile pentru mașini de serviciu de peste mări

Garanție: Doi ani pentru întreaga mașină.În termen de doi ani în condiții normale de utilizare și întreținere, dacă ceva este în neregulă cu mașina, vă va trimite la tine pentru gratuit.De doi ani, va primi de schimb cu cel mai mic preț.Veți obține, de asemenea, suport tehnic și service pentru toate durata de viață.Mașină normală este ajustată în mod adecvat înainte de expediere.Veți fi capabil de a utiliza aparatul imediat după ce a primit masina.

În plus, va fi capabil de a obține gratuit de formare sfaturi despre cum să instalați piese de schimb.Veți obține, de asemenea gratuit sugestie și consultare, suport tehnic și servicii de e-mail/fax/tel etc

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii