4 Axa Lemn Router CNC Mașină de 4x8 ft 4 Axe CNC Router Lemn Acrilic pentru Lemn Placaj 4 Axa de Rotație Dispozitiv Router CNC Mașină

26 984.77lei

Etichete: 4x8 cnc, 3d router, taie placaj, laser pentru placaj, cnc router, 4x8, atc cnc router, foaie de placaj, 1325 cnc, cutter placaj.

SKU : u105497 Categorie:Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Elefant Albastru
  • Starea: Noi
  • Cerere: Lemn, MDF, Aluminiu, Acrilice,ABS, PVC, PCB
  • Ghid: Taiwan HIWIN sau PMI pentru opțiune
  • Sistemul de conducere : Motoare pas cu pas si drivere(Servo pentru opțiune)
  • CNC sau Nu: cnc
  • Zona de lucru: 1300*2500*200mm
  • Numele Produsului: ELE-1325
  • Invertor: 5.5 KW invertor Fuling
  • Ax: HSD 4.5 KW racire cu aer ax(Apă de răcire pentru opțiune)
  • Masa de lucru: Vid Și T-slot
  • Limbajul De Comandă: G cod
  • Numărul De Model: ELE-1325
  • Sistem de Control: Mach 3

4 Axa Lemn Router CNC Mașină de 4x8 ft 4 Axe CNC Router Lemn Acrilic pentru Lemn Placaj 4 Axa de Rotație Dispozitiv Router CNC Mașină

Avantajele Noastre: 1. Ca un producător, avem 10 ani de experiență fabrică pentru lemn router cnc și mașini de tăiere cu laser .Putem dedicată cercetării și fabricarea de mai multe modele diferite. 2. Factory outlet poate oferi cel mai mic preț și profesionale după-vânzare de servicii . 3. Ne-am alăturat comerciale de Asigurare pentru a asigura cumpărătorului de a beneficia.Dacă nu poate satisface detalii în contact, 100% din plata dvs. va fi returnat . 4.Produsele noastre sunt foarte populare în statele UNITE ale americii, Rusia, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est și așa mai departe.

Caracteristici de 4axis router cnc 1. 1300*2500mm zona de lucru . 2. cu dispozitiv rotativ pentru cilindru obiect . 3. Vid masa de lucru .Mecanice de fixare mici de prelucrare a materialelor . 4. 4,5 kw HSD Italia răcire cu aer ax , e putere mare și o eficiență mai mare , 5. Sistem de colectare a prafului , se poate păstra curat , mai puțin praf de lucru din jur, care este util pentru dumneavoastră sănătos ; de asemenea, se poate reduce suprafața de praf de ghidare liniare , mingea șurub și transmisie , reducând menținerea costurilor .

Piese de mașini

200mm dispozitiv rotativ HSD

4,5 KW racire cu aer ax

Motor pas cu pas si drivere

Mach 3 sistemul de control de sprijin 4 axe

Technicial Parametri

Piese opționale pentru 4axis mașină dispozitiv Rotativ: Poate procesa cilindru de material.Reductor: Bine cunoscute Japonia Shimpo reductor.Automatcic Ceață Pulverizator: Timpul de procesare poate răci greu de materiale.Praf Collecter: Poate colecta pocessing praf de materiale.Pompa de vid: de Lucru cu masa de lucru cu vacuum

Cerere

Publicitate: semne Publicitare, logo-ul face, acrilic tăiere, turnare de plastic, gravura pe o mare varietate de publicitate produse decorative materiale.Diverse produse din Lemn, cum ar fi Mobilier din Lemn Masiv si Usi din Lemn Masiv,Panou Decorativ,Calculator de Birou,Mobilier de Birou.Alte industrii: relief, utilizate pe scară largă în cadouri artizanat industrie, industria Aluminiului, Tăiere aluminiu, panou compozit din aluminiu, aluminiu panouri fagure de miere, profil de aluminiu, 3D ornamentale gravură proces, val producție bord, LED, neon jgheab literal tăiere, de mucegai din plastic face casetă de lumină .Acrilic, cupru, tabla PVC, piatră artificială, MDF si alte tipuri de foaie de prelucrare.

Probe

FAQ 1. Ești o fabrică sau o societate comercială?Suntem producator si avem 10 ani de experiență fabrică .Ca doar masina făcute de către noi ,de calitate poate fi de încredere, și cel mai important lucru este să putem face mai bine servicii după vânzare.noi știm cum să rezolvăm problema în fiecare piese easliy.deci, bun venit pentru a vizita fabrica noastră 2. Cât timp este timpul de livrare?Pentru masini standard, ar fi de 7-10 zile; Pentru non-standard, utilaje si masini personalizate în funcție de client s-cerințe specifice, ar fi de la 15 la 30 de zile. 3. Cum ar trebui să plătească pentru comanda mea ?ce este procesiunea de această achiziție ?Poti face 30% plată în avans, în primul rând, atunci vom începe să facă producție.atunci când aparatul este gata , vom face poze pentru tine, și apoi puteți face ballance.după ce am primit plata.Va vom trimite aparatul la tine. 4. Cât despre servicii după vânzare ?poate inginer vorbească fluent limba engleză ?Oferim servicii de ai luat masina, inclusiv modul de a instala aparatul, cum să folosească mașina.cum de a lasa masina de muncă.și așa mai departe.

De obicei, noi vă va învăța cum să o fac prin e-mail sau prin skype.inginerul nostru are mulți ani de experiență pentru mașină cnc de servicii .el poate să vorbească foarte bine limba engleză , astfel încât el poate slove problema în scurt timp, de Ambalare și de Livrare de Informații despre Companie Jinan Elefant Albastru CNC Machinery Co., Ltd este situat în Orașul Jinan, Provincia Shandong.Întotdeauna am fost dezvoltate pentru cercetare și producător de router CNC mașină și de tăiere cu laser masina de gravat.Avem departamentul nostru R & D, departamentul de control al Calității, și după vânzare & departamentul de service.Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în prelucrarea Lemnului, Publicitate, Model Electric, CAD/CAM model industrial, Îmbrăcăminte, Pachetul de Imprimare, Marcare cu Laser, etanșare și așa mai departe.Am avut de ajuns CE și certificare ISO9001 oferim mereu cel mai bun aparat de calitate.Filozofia noastră: de A Fi Primul Brand -- CNC Producător și angrosist Platforma!Doar cu nerăbdare să fiecare client service, ca tine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii