Comerciale decorative evenimente sportive gonflabile arc gonflabile începe linia de sosire pentru a rula cursa

1 577.57lei

Etichete: butonul pe off vas rezistent la apa, linie rapid, bobina placă fierbinte, diferența linie, van gogh c, stripping izolare cu firele, cd transfer, hdmi flat line.

SKU : u30183 Categorie:Jucării & Hobby-Uri
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: BINLE-ST96788
  • Dimensiune: Customized
  • Suflanta: Incluse,CE 220v-240v UL sau 110v-120v
  • Nume De Brand: BINLE
  • Tip: Bouncer Gonflabile
  • Culoare: Același fel de imagine sau Personalizate
  • Timpul de producție: În jurul valorii de 7 zile
  • Metode de transport: Prin DHL/TNT/FEDEX/UPS/EMS Express
  • Materail: Pu acoperite cu tesatura Oxford
  • Material: Pânză
  • Timp de transport maritim: În jurul valorii de 7 zile
  • Design: Trambulină Gonflabile
  • Intervalul De Vârstă: Adulti
  • Origine: China
  • Pachet: Sac de depozitare pentru produse și carton pentru suflanta

1.Fabricat de înaltă calitate rezistent la apa pu/pvc acoperit cu tesatura oxford,care este potrivit pentru vreme rece și caldă,utilizarea în interior și exterior,garantie 3 ani(non factori umani).

2.Material ușor, care poate fi configurat și împachetează foarte usor,portabil pentru a fi mutat în orice loc pentru evenimente.

3.Utilizate pe scară largă în publicitate,nunta,petrecere,revinde,de închiriere ect.

4.Personalizate disponibile,cum ar fi dimensiunea,culoarea,logo-ul,și așa mai departe,putem oferi, de asemenea, design special, în funcție de cerințele dumneavoastră.

Tip de element Gonflabil cu arc Material pu/pvc acoperit cu tesatura oxford de Culoare Opotional,vă rugăm să alegeți culoarea de card de culoare de mai jos dacă aveți nevoie pentru a personaliza culoarea de Rezistenta la Vant 6~8 grad Adecvat de Temperatură -30~60 Centigrate presiune Aer 12~18KPA Imprimare, tipar Digital ,serigrafie Accesorii

1.CE/UL standard suflanta de Aer

2. De înaltă rezistență sac de Depozitare

3. Frânghii și saci de nisip

4.Led produse gonflabile dotate cu becuri,controler de la distanță.Cerere Potrivit pentru închiriere, de a vinde sau de afaceri de publicitate,expoziție, conferință de presă, nunta,petrecere, Festival de Muzica, Spectacole, Evenimente, Concerte, Promotii, Expozitii, Curse, de Performanță,de uz privat, etc Culoare Nepotrivire Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare de fundal,Material,etc. Cu toate acestea, vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce diferențele de culoare.Control De Calitate

1.Dublu-triplu ochiuri sunt utilizate pe deplin de-a lungul produse

2.Cameră cu patru paturi cusături sunt folosite pentru domeniile-cheie din interiorul bazei.

3.În plus chinga benzi adăuga la toate punctele de stres și interior pentru întăriri.Cum pentru a umfla

Se poate umfla cu un ventilator electric/pompa, porniți ventilatorul și umfla.dezumfla-l atunci când nu este utilizat și de pus în sac de depozitare.Cum de a menține stabil facem D inele și se potrivesc corzi pentru tine de a lega pentru mai multă stabilitate.Puteți folosi, de asemenea, saci de nisip sau pungi de apă pentru a crește stabilitatea.Despre impermeabil cele Mai suflante(unele ventilatoare nu) și materail sunt impermeabile.Servicii personalizate

1.Putem face, de asemenea, în funcție de imagine sau macheta de design le oferă, vă rugăm să confirmați toate detaliile cu mine, și veți obține de cotare cât mai curând posibil.

2.Culoarea, dimensiunea, forma pot fi personalizate.Logo-ul, grafice pot fi imprimate, orice vector de fișier(cum ar fi AI,CDR,CAD,PSD......) este necesară dacă imprimarea este prea mare și complicat.simplu de imprimare este gratuit,nu se percepe suplimentar la clienti.

3. Suntem bucuroși să vă ofere cu conceptul de artă de orice design personalizat înainte de producție astfel încât să puteți vizualiza comanda.

Este pompa (suflanta de aer)incluse?

A:da,inclus.

Cât timp este timpul de livrare?

A:Veți primi bunurile dumneavoastră în jurul valorii de 2 săptămâni după plată.

Ce garanții există?

O:2 ani garanție de Calitate, pentru a evita post-saleservice risc.

Este posibil pentru a imprima nimic pe gonflabile?

A:Da,doar sa ne contactati inainte de a plasa comanda,va vom face opere de artă și citat preț nou pentru tine.

Ce țări ai livra produsele dvs. ?

O:întreaga lume.

Unpirsatumare.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, Western Union, paypal și transfer bancar, prin intermediul băncilor.

Vă rugăm să constate,toate bunurile sunt trimise prin Fedex /DHL/UPS/TNT/Aemrex/EMS sau alte Dedicat Linie de șansă,dacă aveți nevoie de specificat mod de transport maritim,vă rugăm contract cu noi înainte de a plasa comanda.

Notă: Fiecare client are datoria de a plăti impozite pentru țările lor .

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii