De Brand Nou Femei Doamnelor Benzile De Păr Poftă De Mâncare Bowknot Dungi Benzi Pălării De Înaltă Calitate Din Bumbac Moale De Cap De Moda Folie

7.60lei 5.85lei

Etichete: tricotate doamnelor cap trupa, jiusuyi cap trupa, movado doamnelor trupa, bijuterie cap trupa, doamnelor cap trupa coroana, nurca cap trupa, doamnelor trupa, doamnelor rularea cap trupa, femei set cap trupa, doamnelor întinde capul trupa.

SKU : u9625 Categorie:Îmbrăcăminte Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Model Tip: Solid
  • Numărul De Model: benzile de păr
  • Nume De Brand: hirigin
  • Material: Bumbac
  • Numele Departamentului: Adult
  • Gen: FEMEI
  • Tip De Element: Articole pentru acoperirea capului
  • Locul de Origine: China (Continentală)
  • Stil: Moda
  • Tip: Bentițe

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune Servicii.Clienții noștri sunt prietenii noștri.Design de moda, 100% brand nou, de Calitate!Material: bumbac amestec culoare: Ca imagine vă rugăm să Rețineți că ușoară Giger diferență de culoare ar trebui să fie permis din cauza luminii și a ecranului.

Previzualizare :

Cumpărătorii internaționale vă Rugăm să rețineți:

Einfuhrzlle, impozite și Taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste Taxe sunt responsabilitatea clientului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare înainte de licitare / cumpărare.

Elementele vor fi trimise pentru Cumparatori Ebay adresa de livrare, astfel încât vă rugăm să vă confirmați adresa de pe Ebay este disponibil în fața salariu ber Paypal.

Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale / taxe.Dacă nu primi produsul la timp,

ne puteți contacta pentru Asistență suplimentară, vă rugăm să imediat fr.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Metoda De Transport Maritim:

Produsele vor fi expediate prin China post, Se va lua 15-25 zile lucrătoare de la data livrării.

Produsele vor fi expediate prin USPS pentru statele UNITE ale americii, absolut în condiții de siguranță!Fiecare pachet au număr de urmărire .Este nevoie de 7-12 zile lucratoare de la data livrării.

Putem furniza, de asemenea, Express shipping cu DHL, UPS, EMS, dar mai ai nevoie de bani pentru a Exprima de transport maritim.Dacă aveți nevoie Express servicii de transport maritim, vă rugăm să contactați cu noi inainte de a comanda (telefon Trebuie să Express shipping fr internaționale, dacă aveți nevoie Express servicii de transport maritim, vă Rugăm să rețineți dvs. de telefon atunci când plata.)

Shiping Timp:

Plata este șters de pe o pagină de Vânzător - Toate articolele vor fi postate părțile la tine în termen de 3 zile lucrătoare (de luni până vineri în zilele lucrătoare)

- Numai Timpul De Livrare

Pachet internațional nevoie de aproximativ 15-20 de zile la destinație livrate; Prin Posta trecut de transport maritim raport statistic, aici mai jos este sosirea duce de performanță timp de masă pentru unele Țări Cumpărătorii sunt numai pentru referință.

Acceptam doar plata Paypal.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți un pașaport valabil / besttigtes cont PayPal inainte de licitare

Toate plățile prin PayPal trebuie să fie confirmată (de transport maritim și de adrese de facturare trebuie să împreună) este necesară plata în termen de 7 zile de la data licitației end

Un non-plată dezbatere este deschis automaticc aliat, dacă nu se primește plata integrală după 14 zile de la licitație.

Returna în termen de 14 zile dupa ce Cumparatorul primeste produsul. (Artificial Damagement sau misusage).100% garanție de bani înapoi!

Toate produsele vor fi testate în proporție de 100% înainte de livrare.Dacă elementul este condusă de prelucrarea poștale munte, Cumpărătorul până la 14 zile de la data primirii fr

Schimb de unul nou.Toate costurile de transport fr zurckgebrachte produselor sunt suportate de client, vă rugăm să ne contactați pentru rcksprung adresa

Vom pleca pozitiv Rckgesprch pentru tine de la primirea de plată.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi este protejat de Feedback-ul pozitiv și 5 puncte DSR este mare.

Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice Feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte știu scăzut DSR sau deschide orice dispute despre Paypal și Ebay, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva toate problemele posibile și vom încerca noastre cele mai Bune pentru a satisface Nevoile dumneavoastra.

Dacă orice întrebare, simt, vă rugăm să contactați cu noi despre "cere vânzătorului o întrebare" pentru a contacta, vom încerca noastre cele mai Bune pentru dvs. de e-mail va răspunde cât mai curând posibil, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, putem fi capabili de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru a ne răspunde.

Pe 22.11.18 vânzătorul și-a adăugat următoarele informații:

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii