DIY Radio Electronice Kit Piese de 51 Single-Chip FM Indicator Digital Aparat Separat de Sunet Controlat Nivel Poate Fi C2S1

60.03lei 42.01lei

Etichete: electron kit, electronice kit fm, diy kit de electroni, diy kit electronice radio, indicator de sunet, condus vu metru, kit radio, DIY FM, Radio Kit, pcb radio, diy electronica.

SKU : u9523 Categorie:Jucării Control De La Distanță
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • Certificare: NICI unul

Sursa de alimentare DC 5V este pozitiv și negativ, vă rugăm să nu conectați invers;

Modulație de frecvență gama: 87MHZ-108MHZ;

Circuitul dimensiune: CMXCM;

Shell dimensiune: 9,5 cm*6.4 CM*5.0 CM

Tensiune de lucru: 4.5 V-5.5 V DC.

Greutate: 320g

Introducere

Principal de control este compus din chip STC89C52 cip + TDA5807 de bază a dispozitivului.Acesta este conectat prin I2C bus între stăpân și sclav dispozitive.Software-ul de simulare de autobuz calendarul metodă este adoptată pentru a conduce TDA5807 chip să lucreze.Programul realizează funcția de căutarea în mod automat a posturilor de radio.Frecvența primirea gama este de 87 - 108MHZ, banda de frecvență informațiile sunt afișate în timp real pe LCD1602 ecran LCD.La ieșire semnalul audio este amplificat de amplificatorul de putere cip LM386 de a conduce difuzor pentru a lucra.

La primirea sensibilitate și calitatea sunetului sunt foarte bune, și anti-interferențe zgomot capacitatea este puternic, care reduce în mod eficient zgomotul de interferență atunci când ascultați la radio.Sunetul devine mai clară sub acțiunea amplificator de putere cip.

Adăugarea indicatorului de nivel al face ascultat la radio o bucurie deplină.

Caracteristici Produs:

1. Acest modul adoptă DC 5V tensiune de lucru, este convenabil de a obține puterea de a sprijini calculator USB de alimentare și mobile de încărcare comoară.

2. Acest radio utilizează digital de reglare si control al volumului.Este mult mai convenabil pentru a căuta posturi de radio și a regla volumul.

DIY livrarea de componente fizice poze

Pachetul include: 1*radio

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii