Joc de jucător se Ocupe de Controler Încărcător 2-În-1 Gamepad de Încărcare de Prindere de Joc de Bază de Încărcare pentru a Comuta NS Lite Eletronic Consumabile

58.91lei 47.12lei

Etichete: net pva 44mm, dantela camionagiu, mens tiffany, scaner f7s g, matrimoniale 50, locs capac de peruca, gps-ul fpv fy41, morata scurt, mi lumina 4ch.

SKU : u9404 Categorie:Jocuri Video
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: H96
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Numărul De Model: Incarcator

Caracteristici:

- Proiectarea de N-Svitch/Lite joc de consola si controller, prindere pot percepe Joycons în același timp, de a spori simți și de a spori experiența de joc.

- Butonul de alimentare este pe partea din spate a mânerului de prindere și este folosit pentru a încărca Bucurie-Con. Apăsați butonul pentru a începe încărcarea Bucurie-Con, apăsați și țineți apăsat timp de trei secunde pentru a opri încărcarea Bucuria-Con (prindere are un built-in de 1000 mAh).

- Atunci când mânerul este timpul încărcării, indicatorul luminos este roșu, și plin sau inactiv indicatorul luminos este verde.

- Când încărcarea prindere, clipește verde.După prindere este complet încărcat, lumina verde se aprinde și apoi se stinge automat.

- Când stația de încărcare este conectat la sursa de alimentare, indicatorul de încărcare este de culoare roșie, sau inactiv indicator este albastru.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: 16.3x22x14.3cm

Pachetul inclus:

1 x Încărcare Prindere

1 x Baza de Încărcare

1 x Cablu de Alimentare

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii