Follow Focus cu Viteze Inel de Centura pentru Canon și Alte DSLR Camera Video DV Video Dedicat 15mm Rod Film Face Sistemul

133.55lei 105.49lei

Etichete: camera inel de focalizare, focus gear ring, crematoriu, baby botez cadou, focus puller, bijuterii galben, inel de focalizare, focus viteze, dslr, chineză pantaloni harem de bărbați.

SKU : u9388 Categorie:Camera Foto & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Fasdga

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Acesta poate fi ușor de montat și să ia în jos; Folosind roți dințate poate regla camera se concentreze într-o mai precisă și mai buna cale.

Non-alunecare de proiectare cu uluc buton rotativ; Cu un semn alb inelul este făcut din plastic și poate fi folosit pentru a marca scară de la follow focus.

Acesta este mare pentru follow focus fotografiere.

dimensiune:aproximativ 21.5*11*14cm

Material:ABS + Metal

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 * Follow focus

1 * cu bandă

1 * Ambalare pungă de plastic

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii