Pentru Videocon VAD32FF-VXA 32 inch Full HD cu Monitor TV Protector de Ecran -Filtru de Lumină Albastră de Protecție a Ochilor Lumină Albastră de Blocare film

124.50lei

Etichete: 32 inch ecran, full hd led tv, Tv lcd de 32, 32 inch lcd tv, 32 inch full hd tv, hd led tv, 4 k monitor, 32 inch monitor 4k, 32 monitor, 32 inch tv.

SKU : u9380 Categorie:Acasa Accesorii Electronice
Distribuiti:
Descriere

  • Pachet: Da
  • Dimensiune: 32"
  • Utilizarea: TV
  • Numărul De Model: Pentru Videocon VAD32FF-VXA 32 inch Full HD TV

【 Actualizat Anti-Lumină Albastră Caracteristică 】 mai Nou lumina albastra tehnologia de filtrare cu 7-strat de design stratificat, Consolidarea anti-albastru de performanță, UV400 protecție, Protecția împotriva Radiațiilor, Anti-static, scuti oboseala din ochi și te ajută să dormi mai bine.

【 Compatibilitate 】 vă rugăm să măsurați monitor ca imaginea 6 pentru a evita cumpărarea greșit. 【 Anti-Orbire & Bubble Gratuit】 Bule de adsorbție design poate elimina toate bule mici de presă cu instalarea.Perfect pentru o persoană pe termen scurt, elev de școală, lucrător de birou, social media addict, gamer online, iubitor de moda. 【 Usor de aplicat si Elimina 】 Acest anti blue light ecran protector este conceput pentru a fi respectate de pe rama ecranului, dar numai adeziv liber de pe ecran.Nu lasă reziduuri atunci când sunt scoase și poate fi repetată de pastă și de a folosi. 【 Ce Ai 】Pachetul include Anti Blue Light Ecran Protector x1, Cadou de Curățare Pânză x1.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii