Impuls de căldură de etanșare mașină pentru a Almumin sac de folie de etanșare la îndemână echipamente de ambalare instrument electric

568.76lei 500.51lei

Etichete: portabil masina de filetat teava, instrumente dentare echipamente, punga de aluminiu sealer, industriale masina de filetat teava, mână de etanșare mașină, folie de aluminiu sac de etanșare, echipamente de instrumente, mașină unealtă echipamente, masina de filetat teava de cupru, incalzitor de etanșare.

SKU : u9212 Categorie:Mașini-Unelte Și Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Starea: Noi

Aplicații: este folosit pentru a sigila pungi de folie care unele de mare și greu de produs, greutate de Lumină portabile, ușor, folosind pentru sigiliu Sac de Folie de Aluminiu, Compus sac și așa mai departe.Parametru: Votage:220V/60Hz-Putere:300W Max sigiliu lungime: 200mm Max sigiliu lățime: 10mm Controler de Temperatura:0-150 grade celsius Greutăți: 1.3 kg de Operare: 1, Conectați în puterea și "putere" este aprins. 2, pentru a Regla temperatura în funcție de diferite materiale. 3, atunci Când preîncălzirea,"de încălzire" este aprins,atunci când se ajunge la temperatura setată,lumina este oprit. 4, Pune geanta pe bar sigiliu, apăsați mânerul, ține 1-5 secunde, liber mâner, sigilarea se face.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii