Q5736 Transportul de asamblare pentru HP PhotoSmart PRO B9180 Original, Folosit

166.06lei

Etichete: cerneală b9180, gt 52, hp 38, 56 cp, hp toner m252dw, cartuș hp pro b9180, hp 970 100 ml ink, hp 9180 ciss, hp chip b9180, hp b8850.

SKU : u9130 Categorie:Imprimanta Piese & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Alte
  • Noi: 96% nou
  • Pachet maritim: General industrială de Ambalare
  • Numărul De Model: PhotoSmart PRO B9180
  • Starea: Original, folosit
  • Nume De Brand: TIANYING
  • Parte Numele: Transport de asamblare

Vă rugăm să rețineți:

1. Din cauza t o politica vamală diferențe, în Cazul în care producția de taxe vamale, trebuie să fie plătite de către cumpărător ,ca e mare, vă rugăm să rețineți declarația vamală suma, multumesc

2. Ambalajul Original este foarte mare,Navă, fără Cutie de Original!

3. Dacă fac parte din zone îndepărtate, vă rugăm să acorde o de la distanță, putem înlocui, de asemenea, alte express companie, viteza poate fi mai lent, vă rugăm să înțelegere.

4. Dacă destinația aparține de la distanță, putem alege alte moduri de transport,sau În plus pentru a plăti costul de la distanță cl ients.

Poate că următorul număr parte este ceea ce ai nevoie

Fi sigur de a compara modelul aparatului, vă Rugăm să specificați tipul de mașină sau o parte numărul în ordine!

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Modele aplicabile:

HP PhotoSmart PRO B9180

Transport & Manipulare: Ordinele sunt în general expediate în aceeași zi după ce a primit plata integrală.(Luni-Sambata).Toate pachetele sunt însoțite de un număr de Urmărire.În mod normal, durează aproximativ 7-25 de zile pentru a ajunge rapid toate țările, în cazul în care elementul nu ajunge la timp, vă rugăm să ne contactați pentru a urmări pentru tine!Politica de retur : vă Rugăm să ne contactați dacă doriți să se întoarcă nimic.Retururile sunt acceptate doar în cazul în care elementul este în stare nouă și cu ambalajul original.Restituirile se fac de îndată ce marfa este returnată.NU oferim rambursări pentru returnarea taxele de transport maritim.Elemente de returnare trebuie să fie în ambalajul original și nu au nici un semn de abuz!Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți nevoie pentru a reveni la elementul înapoi!Contact : vă Rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu există nici o problemă cu elementul sau de livrare!Serviciul nostru Clienți este: 9:00 - 18:00 de la Beijing Ora (18:00-03:00 Pacific Time)!

Oferim mii de piese pentru HP,Lexmark,Canon,Roland etc.nu toate piesele sunt enumerate și vă rugăm să ne contactați

dacă nu puteți găsi, de reducere disponibil pentru vrac sau der.

Compania introducerea

TianYing Technology, Inc.Pentru a oferi mai multe servicii de valoare,

produse și gama: Noi și Renovate Imprimantă și calculator depășite produse Electronice-componente si piese Piese de Schimb:Noi,folosite de gros și Greu-La-Găsi și tehnologii depășite produse

Guangzhou TianYing cel Mai bun-de vânzare interne și externe mai mult de 50 de provincii și regiuni autonome din Europa, America, Africa,Asia de Sud-est mai mult de 10 de districte.

Alte Printer Plotter părți: Logica Principal Bord; modul Electronic; Transportul Centura; Encoder strip ; Sfârșit de Cablu; Memorie; NetworkCards; X-Y Motor; Alimentare; Stație de Serviciu; Stație de Alimentare cu Cerneală; Fuziune de Asamblare; Scanere; ADF; Role; Formator HD; Panou de Control; Po wer Module; Hard Disk-uri; Preluare de Asamblare; Transport; Scanner Assy; Unități Duplex......

Skype:plotterparts

Telefon:86-13602732852 Domnul JING

E-mail:plotterparts la yahoo.com

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii