Masca Extensia Trupa Masca Suport Reutilizabil Masca Cârlig Ureche Tridimensional Masca Nas Suport Masca Interioară Titular

17.31lei 8.30lei

Etichete: camuflaj bijuterii, leverback, picătură cercei, 925 leverback, bijuterii ureche, 24k incuietoare, anime negru urechi de pisică, gol clip pe, ureche clip converti, ureche hoop.

SKU : u9020 Categorie:Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: ACEHE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Instrument De Mână Piese

Caracteristici:

1. Reduce dureri de urechi și de presiune: modernizate masca extensia trupa, 3 nivele reglabile, potrivite pentru toate tipurile de măști.Scuti dureri de urechi și de presiune cauzate de purtarea de masca pentru o lungă perioadă de timp.

2. Mai mult spațiu de respirație: se poate sprijini masca tesatura jurul gurii, creând mai mult spațiu de respirație atunci când masca este purtat pe fata.

3. Lavabil și rezistent: masca extensie centura si masca de suport sunt realizate de protecție a mediului materiale.Ambele materiale pot fi spălate în mod repetat.

4. Ușor de utilizat: reglabil earmuff, conectare bidirecțională, cel mai potrivit pentru adulți și copii.Pentru masca suport, există două clipuri pe ambele părți, pe care le puteți atârna pe masca pentru a preveni alunecarea.

Descriere:

Aceasta masca extensie centura este confectionata ecologice din polipropilena material flexibil, și masca suportul este fabricat din silicon de calitate alimentară material, care se potrivește capul tău și fața perfect, cu un maxim mediu confortabil de design.

Caietul de sarcini:

Material: PP+Silicon

Extensia Banda Culoare: Negru

Suport masca de Culoare: Albastru/ Alb/ Negru Gri(opțional)

Extensia Trupa Dimensiuni: 180 x 23mm

Masca Titularul Dimensiune: 100 x 84 x 42mm

Pachetul Inclus:

5X Masca Titular

2X Extensia Trupa

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii