Curtoazie Marker Lumina Scara Punte Plastic ABS 3" x 1.29" x 0.4" 12V LED

64.72lei 55.01lei

Etichete: parchoce mercedes, pocophon f1 256gb, oamenii monstru negru, perla de buze cu sclipici, mirosul chip arzător, parches serie tv, pocophone f1 pugb, parctronic xiaomi, teava din pvc pentru copii.

SKU : u8867 Categorie:Piese De Interior
Distribuiti:
Descriere

Caracteristici:

* 3" LED Alungite Inoxidabil Lumină de Accent Iaht Marin Barca - Obiectiv Clar Mare Lustruit; montare pe Suprafață design; Snap-pe Ramă; Extrem de lustruit din Oțel Inoxidabil Bezel.

* 3 LED-uri SMD 2835 Chipset-ul oferă un ultra luminozitate pentru a face noaptea de siguranță, lumina poate sta cu 50000 ore durata de viata, dar de economisire a energiei, temperatură scăzută și durabil.

* Acest mic oval LED confort, curtoazie, lectură și hartă lumina se bucură de o sursa de iluminat pentru RV, Camion, Masina, Vehicul Utilitar, Barca sau Avion; potrivit pentru interior sau exterior curtoazie de iluminat pe trotuare, trepte sau zonele de depozitare; - au găsit în high-end de automobile și vehicule marine din întreaga lume; Încastrat muntele.

* Cu un design suplu și elegant, aceste lămpi sunt ideale pentru iluminarea la bord domenii, cum ar fi trepte, scari, picioare lovituri, zonele de depozitare, companion moduri, suprastructuri de punte, pentru semne și switch-uri; Lămpi poate fi instalat pe o navă de interior sau exterior.

* Ușor de instalat: are 2 fire cu polaritate negru este negativ/ rosu este pozitiv și set de suruburi de pe ambalaj.Dimensiunea este de 3" (L) x 1.29" (W) x 0.4" (H).

* Accesorii: lumina vin cu performanțe bune, rezistent la apă, șocuri și vibrații dovada.Se adaugă o mare funcționalitate și utilizate pe scară largă pentru 12V DC vehicul, cum ar fi Yacht, RULOTA, Rulote, Mașini de Cabină, Remorcă, Ponton sau orice loc interioare si exterioare de lumina.

Caietul de sarcini:

Numărul de LED-uri: 3 LED-uri

Culoare: Rosu*4/Amber*4/Alb*4/Albastru*4/Verde*4/Roșu*2 + Verde*2

Culoare Lentile: Clar

Tensiune de operare: 12V DC

Material: Plastic ABS

Carcasa: Otel Bezel

Lumina Dimensiuni: 3" x 1.29" x 0.4" (L x W x H) cu chrome

Distanța Gaura: 2.3 Inch

Aplicatii: Poate fi folosit pentru partea marker lumină, lumină din spate, indicator luminos, lumina de semnalizare, spate, coada de lumină etc.

Pachetul include:

4x 3" Marker Lumina cu Chrome

8x Șuruburi

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii