YUNLINLI 220V Electrice Inoxidabil Steelflanged Robinete cu Bilă din Aluminiu Coajă Electric de Acționare 10

543.64lei 462.10lei

Etichete: jonglerie cluburi diy, metal gear shifter, jugo pai de plastic, caseta de bijuterii jardin, scrisoare crom 40mm, scrisoarea caz de călătorie, scrisoare farmece etsy, scrisoare masina 3d 16cm, scrisoare de unghii de culoare.

SKU : u8860 Categorie:Mașini-Unelte Și Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: YunlinLi
  • Starea: Noi
  • Tip: /

Vă rugăm să citiți următoarele sfaturi înainte de a cumpăra.Dacă orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

1. Zona de la distanță taxa de livrare nu este inclus în prețul de bunuri, deși unele au transport gratuit.Dacă adresa ta aparține zonă de la distanță pentru DHL,FedEx și așa mai departe, va trebui să plătească suplimentar 30.00 USD sau contactați-ne pentru a alege alte metode de transport.

2. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj în scopul de a ne aminti ce fel de tensiune și plug-ai nevoie de un echipament electric.După cum știți diferite țări utilizează diferite prize standard și diferite de tensiune.

3. Despre factura și declarația de valoare, dacă aveți cerințe specifice, de asemenea, puteți să ne contactați sau să lăsați un mesaj în ordine.

4. Despre plata, livrare, vă rugăm să consultați următoarele informații.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii