Decor de Halloween Set,pânză de Păianjen Tabelul Runner,Șemineu Eșarfă Capac și Spider Placemat pentru Home Decor Petrecere de Halloween

74.27lei 52.72lei

Etichete: elegant tabelul runner set, tabelul runner plante, tabelul runner oglindă, tabelul runner rosu, alergatori de masă set, tabelul runner seturi, aur tabelul runner set, tabelul runner k, dantela tabelul runner set, tabelul runner crema.

SKU : u8719 Categorie:Masa Si Canapea Lenjerie De Pat
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)

Decor de Halloween Set,pânză de Păianjen Tabelul Runner,Șemineu Eșarfă Capac și Spider Placemat pentru Home Decor Petrecere de Halloween

Decoratiuni de Halloween set: 1xspiderweb masă, 1xlace șemineu eșarfă capac, 4xspider placemat, perfect de Halloween acasă set de decorare.

Produs dimensiuni: pânză de păianjen tabelul runner este 79x31.5 inch; șemineu eșarfă capac 95.7 inch; placemat este de 11.8x17.7 inch.

Reutilizabile material: poliester, care sunt moi și durabil, poate fi pliat și stoca cu ușurință, reutilizabile și ușor să se spele, satisface nevoia ta de a utiliza pentru o lungă perioadă de timp.

Spider design: acestea decor de Halloween consumabile partid sunt, în principal, în păianjen și pânza de păianjen, model, dantela neagra si val design margine le face misterios și frumos, face masa ta infricosator si se adauga Halloween atmosfera de petrecere la tine acasa.

Halloween decor: aceste negru dantelă eșarfă poate fi utilizat pe scară largă pentru a decora dvs. de Halloween de luat masa, semineu, ferestre, usi, hutch sau ca un fundal.Face casa ta înspăimântător și ciudat în Ziua de Halloween.

Material:Poliester

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

1 x tabelul runner 200x80cm

1 x aragaz prosop 243cm

4 x Placemat 30x45cm

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii