Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite cadou suvenir magnet

5.48lei

Etichete: caz a5 2015 360, caz a21 samsumg, panza de sac de examene, cazul 9 pro sticlă, caz a10 orhidee, caz a4 onoare 8a, cazul a3 2016 mama, caz a20s sanrio, caz a40 volatil.

SKU : u8431 Categorie:Ornamente
Distribuiti:
Descriere

  • Sticker Type: Magnetic Sticker
  • Dimensiune Foaie: Mediu
  • Varsta: > 6 ani
  • Nume De Brand: premium

ATENȚIE: OFERTA!!!

Reducere de 50% la toate produsele din comanda, atunci când cumpără de la 10 la ORICE magneți (în asortiment de mai mult de 4000) în magazinul oficial al PREMIUM. (Durata de acțiune de până la data de 31 martie 2020)

"Abu Dhabi" Arabe unite dimensiunea 54x86 mm, Cadouri, cadou, turistic, de colectie brut vinil de un magnet .

Flexibil vinil de magnet, nu pișcă de suprafață, pe care se fixează. Prin strat magnetic pe întreaga suprafață a imaginii asigură o fixare sigură. Un magnet are structura de învelitoare monolit, cu grosimea de 0,7 mm, fără utilizarea hârtiei și peliculei adezive, prin urmare, nu este dezbinarea, загибанию din urmă, намоканию și deteriorarea sub influența de umiditate la care sunt expuse majoritatea vinil magneți, vândute pe internet și fabricate manual mod de imprimare la imprimantă și приклейкой banda adeziva magnetic la винилу. Filigran "Premium" lipsește reală a produselor, el se află doar pe imagini pentru protecție la copiere.

Avantaje

Rezistenta la umiditate - Magneți pot fi spălate complet de scufundare în apă, fără să se teamă pentru înmuiere și de pierdere a calității.

Dimensiuni compacte - Dacă magneți acumulat prea multe, poate unele îndepărtați temporar, ele nu vor ocupa mult spațiu în comparație cu ceramică și metal.

Greutate redusă și o fixare sigură - strat Magnetic pe întreaga suprafață imagini și flexibilitatea de a oferi o fixare sigură chiar și pe curbată de suprafață. Magnet niciodată nu va cădea de pe usa frigiderului.

Suculent culoare - culori Strălucitoare, saturate vor fi placut ochiului pentru o lungă perioadă de timp.

Reduceri si promotii

Reduceri pentru abonați - Regulată de reducere pentru abonați magazin - de până la 30%.

Reduceri în funcție de numărul - Reducere de 50% la comandarea a mai mult de 10 de unități este valabilă pentru aproape toate produsele oficială a magazinului "Premium" (pentru comanda în asortiment uitam seturi).

Cupoane de valoarea comenzii - Ferește-te de promoțiile noastre, în mod regulat cupoane de plasa de la suma de 300-500 de ruble de la fiecare 1000 de comanda.

La produse noi - atunci Când adăugați un magazin de produse noi - 30% pentru toți clienții la un nou produs, în termen de o lună.

Servicii

Garanție de calitate - de înaltă Calitate de imprimare cu laminare. Nu pișcă de suprafață.

Livrare - La alegere vom livra marfa prin curier la usa ta sau în постамат, sau trimite comanda prin e-mail.

Returnarea produselor - puteți returna produsul fără a invoca motive, în termen de 15 zile de la data primirii.

Informația o vanzator

Denumirea ÎI Astapov, Eugen L. INN / ОРГН - 550206742636 / 305550102700019

Adresa de facto a - 644012, curent, Omsk, etc. Mendeleev, d. 44, nutricia.2.

Modul de lucru - programul de lucru al magazinului: non-Stop.

Modul de funcționare a serviciului de asistență: 08:00-20:00 (ora)

ATENȚIE: OFERTA!!!

Reducere de 50% la toate produsele din comanda, atunci când cumpără de la 10 la ORICE magneți (în asortiment de mai mult de 4000) în magazinul oficial al PREMIUM. (Durata de acțiune de până la data de 31 martie 2020)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii