6 buc Set Flori Frunze de Metal de Tăiere din oțel Moare pentru DIY Scrapbooking Album Foto Carte de Tăiere Șablon de Tăiere Moare 7.4*10.5 cm

10.79lei 7.43lei

Etichete: termometru ceasuri inteligente, de anul nou calități șosete pentru câini, se spală fața de spălat produs, foto stil cardigan, părinte copil de turism portofele, urban elegant cummerbunds, club de noapte stil intimii, utilitate purta faux din piele, mers pe jos de sida jucării pietoni.

SKU : u8128 Categorie:Scrapbooking & Ștanțare
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristică 1: Moare De Tăiere Stencil
  • Caracteristică 4: Tăiere De Metal Moare
  • Numărul De Model: FL-034
  • Culoare: ARGINT
  • Cerere: Ambarcațiuni de hârtie scrapbooking DIY
  • Caracteristică 3: Scrapbooking Timbre
  • Utilizatorii: Hârtie crafters, iubitorii de carte se face,copilul
  • Material: Metal oțel
  • Caracteristică 2: Moare De Tăiere Album
  • Model Tip: Flori
  • Origine: NC(de Origine)

6 buc Set Flori Frunze de Metal de Tăiere din oțel Moare pentru DIY Scrapbooking Album Foto Carte de Tăiere Stencil Moare de Tăiere Caracteristică: Tip:Tăiere de Metal Moare Stencil Stare: 100% de Brand Nou Cantitate:1 Buc Dimensiune: același ca imagine Material: otel Carbon de Culoare:Argint Conversie: 1cm=0.39 inch/1 inch=2,54 cm Poate de 0,1-0,2 cm diferă datorită măsurare manual - din Cauza la lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. - De înaltă calitate de metal subțire moare de tăiere realizate din 100% oțel - Lucrări în cele mai importante branduri de mor de tăiere mașini de Livrare: 1 Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare. 2 Toate comenzile vor fi expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

3 transportul prin China Post Air Mail pentru mai puțin de 2 kg de mărfuri ,în general, va dura 30-45 de zile lucrătoare(în unele țări poate fi mult mai mare),dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent ,vă rugăm să ne contactați pentru DHL etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 7-12 zile să sosească. 4 Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import Feedback-ul: Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Vă rugăm să ne dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsul!Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Vă mulțumesc!Sfaturi: dacă aveți orice problemă sau mărfurile au orice problemă, vă rugăm să ne contactați în primul rând ne va ajuta să-l rezolve ,vom încerca să ofere cele mai bune servicii .suntem responsabili pentru orice comenzi.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii