(5 Pack) 2-în-1 Hot Shoe Talpă de Acoperire cu Bule de Nivel de Spirit pentru DSLR/SLR /RELE Camera

36.87lei 30.22lei

Etichete: bara de nivel, butan torță mult, dslr pantof, camera de nivel, baterie x100, dslr nivel, pantofi stivă, np 95, canon hot shoe cover, capac nikon.

SKU : u8126 Categorie:Camera Foto & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: wellchosen
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: BB1

Caracteristici

- 2-in-1: Camera cu bule de nivel & hot shoe cover: Nu numai că poate fi folosit ca un hot shoe nivel de spirit pentru o precizie de nivelare, poate fi de asemenea folosit ca un hot-pantof acoperi pentru a ajuta la protejarea aparatului foto hot shoe la zgarieturi și să păstreze departe de pământ.

- Pantofi fierbinte Standard tip: Acest hot shoe nivel se va potrivi cu orice aparat de fotografiat cu un hot shoe standard,inclusiv cele de la Canon, Nikon,Panasonic, Olympus, Sony si Pentax. ( Nu se potrivesc camere Sony) .

- Design inteligent și ușor de utilizat: Acest lucru inovatoare și eficiente de proiectare centre de bule într-un cerc peste hot shoe.Puteți vedea cu ușurință dacă bula este centrat, iar acest nivel ocupă mult mai puțin spațiu decât un mare acrilice bloc!Super ușor pentru a alinia fotografii excelente în mod orizontal pentru a oferi precise de nivelare.

- Inovatoare de design circular ocupă mai puțin spațiu decât blocky 2 axe sau 3 axe niveluri.

Caietul de sarcini

- Material: hot-shoe nivel este realizat din cauciuc moale,aceasta nu se va sparge atunci când fixați-l.

- Dimensiune: 19.5*17.1*7.0 mm.

Lista De Pachete

5 * 2-în-1 Hot-Pantof Acoperi cu Bule de Nivel de Spirit

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii