Ansheng Spate aparat de Fotografiat Module Cablu Flex pentru Lenovo A800 Telefon Mobil

37.16lei

Etichete: dash cam g, aparat foto canon a800, a800 camera din spate, 7 telefon, camera auto a800, a800, recorder mașină a800, honor p30 lite, 168cardvr, 8k dash cam.

SKU : u80237 Categorie:Piese Telefoane Mobile
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: ansheng
  • Design: BAR
  • Numărul De Model: a800

Descriere: 1. Mare cantitatea aflată în stoc. 2. Testate înainte de expediere și de 100% 3. Excelent după-servicii de vânzare. 4. Vine cu pretective pungă de plastic și ambalare în condiții de siguranță. 5. Am pachet fiecare element cu atenție și să le facă în stare bună 6. Acesta este utilizat pentru a înlocui greșit, deteriorat, crăpat 7. Vă rugăm să lăsați-ne exact numele complet (mai ales cumpărător de RU ) & Telefon Nr. când ai să-ți umpli informatii calitate de cumpărător, așa că de curierat pot de livrare pentru articolele dvs. în timp util și cu ușurință.

Cald observație: magazinul Nostru vinde toate produsele care au o garanție de calitate.Utilizarea incorectă a produselor poate aduce pagube incomensurabile pentru dispozitivul dumneavoastră.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați din timp.Feedback: 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru dezvoltarea afacerii. 2.Dacă aveți și astfel de articole noastre,pozitive evaluarea este apreciat foarte mult și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii