6Pcs St. Patrick ' s Day Agrafe Spiriduș Pălărie Agrafe de Par Verde Bowknot Agrafe de par

68.38lei 36.24lei

Etichete: cazul lui dumnezeu, pentru vorwerk, irlandez tricou, spiriduș irlandez, kobold aspirator, irlandeză, kobold, patrick, pălărie irlandeză, shamrock.

SKU : u7925 Categorie:Evenimente Si De Petrecere
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 6Pcs St. Patrick ' s Day Agrafe Spiriduș Pălărie
  • Material: Pânză
  • Nume De Brand: NICEXMAS
  • Ocazie: St Patrick ' s Day
  • Model: NICI unul

Descriere Acesta este un set de Saint Patrick ' s Day celebration frizură accesorii pentru petrecere, carnaval sau alte activități de celebrare, care sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistent la utilizare.Amuzant frizură pot adăuga mai multe atmosferă plăcută de sărbătoare.Va fi cea mai atractivă persoană cu acest cerc păr.Se va lăsa un prețioase și amintire de neuitat.

Caracteristici

- Culoare: Verde. - Material: Tesatura. - Dimensiune: 13.50 x 13.50 x 5.00 cm/ 5.31 x 5.31 x 1,97 in ch. - Agrafe de par sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care este durabil și practic. - St Patrick ' s Day unic, verde tema de design de culoare, plin de atmosfera festiva. - Nu este metal aligator clipuri de păr de la partea de jos a pălărie pentru fixarea pe păr. - Acest agrafe de par set poate fi folosit ca partidul foto elemente de recuzită, păstra o amintire caldă cu familia ta. - Poate fi administrat ca un set cadou pentru prieteni și rude pe St Patrick ' s Day.

Lista de ambalare 6 x Spiriduș Pălărie Agrafe de Par

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii