Anal Margele Dildo Vibrator Dop de Fund cu degetul Masturbari Masaj Impermeabil Adult de sex Feminin Masturbari G-Spot Vibratoare Jucarii Sexuale

5.23lei

Etichete: motocicleta se concentreze 60, pantaloni talie volan, mouse-ul rogojini simpsons, mouse-ul mat xxl apă, pantaloni ciclism furbo, măsline verzi addidas, de învățare mat rugăciune, jachete femei quere, de moda rochie de măsline.

SKU : u7919 Categorie:Jucarii Sexuale
Distribuiti:
Descriere

  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Sugestiv Sexual: No
  • Dimensiune: Anal Beads Dildo Vibrator Butt Plug
  • Nume De Brand: FEIHAN
  • Material: Silicon
  • Obscene Imagine: No
  • Numărul De Model: Anal Margele Dildo Vibrator Anal
  • Tip: G-Spot

Acest produs este din FEIHAN brand următoarele este produsul display: Anal Margele Dildo Vibrator Dop de Fund cu degetul Masturbari Masaj Impermeabil Adult de sex Feminin Masturbari G-Spot Vibratoare Jucarii Sexuale Descriere: Acest produs poate fi folosit în combinație cu glont Vibrator

Stimularea jelly butt plug este un discret, dar senzual texturate jucărie conceput pentru pura placere anala.Varful rotunjit pentru intrarea ușor.Un mare cadou pentru iubita ta și să te

Caietul de sarcini: Material:TPR Culoare: roz, violet, albastru diametru Exterior:Aproximativ 3,4 cm Deschidere diametru:1,3 cm lungimea Totala:Aproximativ 7.5 cm Pachetul include: 1 x vibrator Anal Confidențialitate Garantată:

Intimitatea ta este extrem de important pentru noi.Numele implicit de pe ambalaj pentru acest produs este de "Reparații"(orice alte cerințe, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj), si cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere, singura persoană care știe ce este în interiorul pachetului este de tine!

1. Globale de transport (cu excepția pentru unele țări și APO / FPO)

2. După ce plata este verificată, comanda va fi procesată în timp.

3. Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Timpul de transport de serviciu este oferit de către transportator și nu include sfârșit de săptămână și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

5. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile de plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și vă vom contacta cât mai curând posibil și să răspundă.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutul de inventar și diferență de timp, vom alege pentru a livra un produs de la primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta, de 30 de zile de la data primirii.Dacă acest element este deținut de către dumneavoastră pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom trimite o restituire sau de înlocuire.fără nici o excepție!Transportul este suportat de către vânzător și cumpărător.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, trebuie să ne furnizați numărul de urmărire a bunurilor, motiv specific pentru a reveni.

3. Dacă produsul nu satisface cerințele de promovare, vom suporta toate costurile de transport. 1 .Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru dezvoltarea afacerilor.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un 5 stele, comentariu, vă mulțumesc foarte mult.

2 vă Rugăm să nu lăsați comentarii negative, fără a ne cere ajutorul.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Evaluarea este viața noastră.Înainte de a părăsi un neutru sau comentariu negativ, contactati-ne pentru o soluție mai bună.Va vom raspunde la toate știrile cât mai curând posibil.Vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră, vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii