FEELWORLD P7S 7 Inch 2200nit Ultra Luminos 3G-SDI pe Teren Camera DSLR Monitor 4K HDMI Full HD 1920x1200 IPS pentru aparat Foto DSLR

2 018.67lei

Etichete: feelworld, hdmi sdi, sdi wireless, feelworld t7, feelworld monitor, 12 monitor, 7 monitor auto, 7 monitor, f6 feelworld, Monitor lcd de 7 inch.

SKU : u7733 Categorie:Studio Foto
Distribuiti:
Descriere

  • placa de baterie: F970 (Standard), D28S/D54, LP-E6, U60 (Opțional)
  • AUDIO: Stereo Headphone, Speaker
  • Numărul De Model: P7S
  • Cale De A Instala: 1/4-20 Filet Priză
  • Contrast: 1200
  • Consumul De Energie: 18W
  • Greutate Unitate: 475g/500g (Cu F970 Placa de Baterie)
  • Intrare HDMI Ieșire Suport Format: 480i,576i,480p,576p,1080i ,720p,1080p,4K UHD 3840x2160p
  • Pixel Pitch: 0.07875 (H) x 0.07875 (W) (mm)
  • SDI Suport Format: 480i,576i,720p,1080i,1080p
  • Unitatea De Dimensiune: 180Lx120Hx22D (mm)
  • Rezoluție: 1920x1200 pixeli
  • Tensiune de intrare: DC7-24V
  • Ecran de afișare: 7"
  • Plug type: Priza UK
  • Nume De Brand: feelworld
  • Ieșire: 3G-SDI,HDMI,DC
  • Intrare : 3G-SDI,HDMI
  • Construcții: Măcinat Cadru De Aluminiu
  • iluminare din spate: led
  • Luminozitate: 2200cd/m2

FEELWORLD P7S 7 Inch 2200nit Ultra Luminos 3G-SDI pe Teren Camera DSLR Monitor 4K HDMI Full HD 1920x1200 IPS pentru aparat Foto DSLR

Instrument De Monitorizare Profesional

La P7S a extins de instrumente de monitorizare, inclusiv histograme, focus assist, audio încorporat, culori false, zebra de expunere, raport marker, anamorfic mode, zoom etc. S-ar putea ajuta să creați fotografii minunate.

Calitatea imaginii pentru a alimenta Fluxul de Creație

FEELWORLD P7S oferă 7" 8-bit, ecran IPS cu rezoluția de 1920x1200, 323ppi densitate de pixeli, color profesionale de calibrare pentru a depăși naturale LCD color de drift.La P7S afișează imagini mai clare, mai bine claritatea textului și reproduceri color, indiferent de condițiile de fotografiere.La P7S are un unghi larg de vizualizare, astfel încât toată lumea poate revizui acțiune.

Mare Luminoase 2200nit pentru Fotografiere în aer liber

FEELWORLD P7S ultra-înaltă luminozitate monitor foloseste aur "dimensiune" 7-inch panel.La P7S monitoriza nu numai că are rezoluție și densitate a pixelilor de a face fiecare fotografie arata uimitor, mare luminoase 2200nit ecran la aproape 5 ori luminozitatea convenționale domeniul monitoare vă permite să trage în aer liber, fără reflecții spălarea imaginii.Acest lucru face o alegere excelentă pentru cardane, Steadicam și director monitoare, oferind o imagine clara, fara cea mai mare parte și unghi de vizualizare de restricții de un soare capota.

Cadru Metalic Din Aluminiu

Greutate de lumină, construcții durabile

Cadru de FEELWOELD P7S este realizat din aluminiu aeronave calitate ceea ce înseamnă că obține un incredibil de metal robust, care abia se adaugă greutate la aparatul de fotografiat.Este, de asemenea, destul de confortabil și și încă destul de ușoară, ceea ce face perfect pentru fixare puncte de fixare.

Simplu, Practic Design

Nu este o surpriza P7S e simplu, practic design ce-l face alegerea ideala pentru regizori, cineasti, fotografi și cameramani preferă datorită dimensiunii și greutății sale pentru domeniul de producție.Este ușor să adăugați profesionale de monitorizare pentru orice SDI sau HDMI camera cu FEELWORLD P7S!Și, de asemenea, este ușor să se conecteze, usor de montat, cu o figură subțire și un design simplu.

True Color · Profesionale De Calibrare A Culorilor

Utilizarea Rec.709 culoare standard

FEELWORLD utilizări profesionale Rec.709 HD culoare standard, și utilizează culoarea de calibrare tehnologie, cu un instrument profesional de calibrare în fabrică, se poate realiza calibrarea monitorului eficient și a obține o reproducere precisă a culorilor cu ușurință, pentru a nu denatura culoarea, arată imaginea reală atunci când fotografiați video.

O Reproducere Precisă A Culorilor

FEELWORLD suport monitor ITU standarde și HD video Rec.709 standard concordanță spațiu de culoare, avansate de tehnologie de procesare a imaginii, astfel încât imaginea prezentate în mod clar, culoarea este extrem de naturale, pentru a asigura o reproducere precisă a culorilor, de a reproduce natura fizică de fotografiere, care permite utilizatorilor de a evalua cu exactitate calitatea de diverse semnale video de intrare.

Controalele Intuitive și Meniuri

Meniul comenzile sunt intuitive și ușor de utilizat.Pe partea de sus a ecranului, veți obține complet butonul layout.Trei caracteristici diferite butoane care pot fi programate pentru diferite caracteristici pe care le utilizați cel mai mult.Poate ai putea seta una din tastele de comenzi rapide pentru imaginea flip funcție, astfel încât ecranul poate fi răsturnat ușor atunci când fotografiați cu susul în jos.

Când meniul nu este afișat, apăsați butonul pentru a regla volumul; apăsați butonul > pentru lumina de fundal de comenzi rapide, apoi apăsați butonul pentru a regla luminozitatea iluminării de fundal.

Monitorul va salva în mod automat parametrii stabilite anterior, și să păstreze setările originale atunci când porniți pe data viitoare.Ea nu are nevoie să fie resetat, care este convenabil și simplu.

Camera Wide Compatibilitate

Conectarea la camere profesionale, camere video si DSLR

Designul compact al P7S include 4K HDMI și 3G-SDI astfel încât să puteți a le conecta la aproape orice DSLR, prosumer sau aparat de fotografiat profesional!Conexiunea HDMI este compatibil până la 4Kp30 și SDI legătură are compatibilitate de pana la 3G, suport pentru aproape toate de semnal.Puteți monitoriza, de asemenea, audio folosind 3.5 mm stereo jack pentru căști sau, construit în difuzor.

3G-SDI și 4K HDMI Loop-out

La P7S are 3G-SDI, 4K HDMI in si loop-out, care permite să nu numai de afișare semnale live, dar, de asemenea, trimite-le la alte monitoare simultan.Este capacitatea de a afișa imagini live pe ecrane multiple la o dată în timp ce încă menținerea original video de calitate.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii