433MHz 1CH 6V Tasta ON/OFF Comutator de Control W/ Bază de Inter-blocare pentru Usa

37.41lei 35.54lei

Etichete: pictura culori personalizate, pictura decora perete, pictat silicon telefon, pictura de culoare de aur gel, pictat sanie ornamente, tablou canvas franck, tablou canvas crysis, pictura bisericii grădină, pictura culori alb.

SKU : u7729 Categorie:Accesorii De Iluminat
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristici: 433MHz
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Numărul De Model: 433MHz
  • Tip Comutator: Control De La Distanță
  • Certificare: CCC
  • Material: Plastic
  • Garanție: 1
  • Nume De Brand: Eoysncet

Caracteristică:

1.Fiecare produs are un unic de Fabricație, Numărul de o Parte eticheta de pe pachetul interior care dovedește că s-a calificat,care includ Numărul de o Parte,Numărul de Model și data de inspecție informații;

2.Dacă aveți orice întrebări despre produs,vă rugăm să ne furnizați de Fabricație Număr de Reper pentru verificarea,profitul va fi garantat.

3.Wireless tehnologia de codificare, nici o direcție, comutator fără a perturba reciproc.

4.1 canal de ieșire, trei moduri de lucru, Apropiindu-Mode,Auto-Modul de blocare(Factory Default),Interconectate Modul

5.Uman design, fiecare emițător are o bază,puteți instala baza pe pereți, și în mod aleatoriu elimina transmițător de bază atunci când utilizați,și pune-l pe bază după utilizare, evita în mod eficient lipsesc.

6.Distanța de la distanță: 30m (valoare Teoretică)

Caietul de sarcini:

Receptor

Tensiune de operare: DC 6V(5V va lucra, de asemenea)

Frecventa de operare: 433Mhz

Modul de funcționare: Tarasc, Auto-blocare, se Intrepatrund

Codificare Fel: De Învățare Inteligent

Tip De Ieșire: 1 Releu De Semnal

Ieșire sarcina Max: 10A

Factory Default: Interconectate

Culoare:Negru

Caz DIM: 65 x 37 x 22mm/2.56 x 1.46 x 0.87 Inch(L x W x T)

Transmițător

Tensiune de lucru: DC12V

Frecventa de operare: 433Mhz

Rezistență La Vibrații: 126

Modulatie: ASK (Stabil, mai puține interferențe)

Codifica Tip: Tampoane

Tip baterie: 12V 27A(nu sunt incluse)

Distanța de la distanță: 30m (valoare Teoretică)

Produs DIM: 90 x 63 x 13 mm/3.54 x 2.48 x 0.51 inch(L x W x T)

Nume de Brand:

Culoare:Gri

Greutate: 75g

Modul de funcționare și Pașii de mai jos:

1.Implicită din fabrică este Interconectat .Apăsați butonul O, la Un Receptor (Un Releu) se aprinde; Apăsați butonul B, Receptorul B (Releu B) se aprinde, la Un Receptor (Un Releu) se stinge.

2.Fiecare transmițător și receptor au fost finalizate leagă și implicite din fabrică modul a fost înființat.Atunci când le primesc, nu aveți nevoie pentru a lega din nou, trebuie doar să conectați cablurile conform schemei electrice layout.

Despre trei moduri:

1)În Ce Mod:

Apăsați și țineți apăsat butonul a, Un Receptor (Un Releu)se aprinde; Eliberați butonul O, la Un Receptor (Un Releu) se stinge.

2)Auto - lock Mode:

Apăsați butonul O, la Un Receptor (Un Releu) se aprinde; Apăsați butonul O din nou, la Un Receptor (Un Releu) se stinge.

3)Se Intrepatrund Modul:

Apăsați butonul O, la Un Receptor (Un Releu) se aprinde; Apăsați butonul B, Receptorul B (Releu B) se aprinde, la Un Receptor (Un Releu) se stinge.

Dacă doriți să modificați setarea prestabilită din fabrică modul de mai jos este metoda:

1. Clar:

Apăsați și țineți apăsat butonul de învățare pe receptor bord, becul roșu (Semnal luminos) va rămâne aprins timp de aproximativ 5 secunde, până când ledul roșu se stinge, apoi eliberați butonul de învățare.Aceasta înseamnă compensare a reuși, modul anterior nu va funcționa după compensare cu succes.

2. Alege Modul de Lucru:

Apăsați și țineți apăsat butonul de învățare pe receptor, lumina roșie va rămâne aprins timp de aproximativ 5 secunde, apoi opriți (Compensare Etape), nu se eliberează, apăsat încă butonul de învățare, și apoi roșu va începe să lumineze intermitent, acesta va clipi o dată, apoi de două ori, și în cele din urmă de trei ori.

(1).După luminează intermitent o singură DATĂ, eliberați butonul de învățare, devine Tarasc Modul.

(2).După lumina clipește de DOUĂ ori, eliberați butonul de învățare, devine de Sine-Modul de blocare.

(3).După lumina clipește de TREI ori, eliberați butonul de învățare, devine Interconectate Modul.

3. Link-ul de control de la distanță:

(După Modul de Lucru este ales, puteți începe să link-ul de la distanță de control în funcție de modul pe care o alegeți)

Apăsați butonul de învățare pe receptor până când lumina roșie se aprinde, și apoi eliberați butonul de învățare, lumina roșie va rămâne pe.Apăsați butonul de pe telecomandă care doriți să o conectați, și roșu (Semnal luminos) de pe receptor bord vor clipi de două ori, în acest moment, aceasta înseamnă că emițătorul și receptorul termina de legătură.Apoi, aveți posibilitatea să apăsați butonul de pe telecomandă, legate de receptorul va funcționa ca modul de a alege.

Notă:

1.Receptoare în magazinul nostru sunt în principal utilizate împreună cu cele legate de transmițător în compania noastră.Dacă doriți să utilizați propria transmițător, vă rugăm să confirmați dacă frecvența de operare, tipul de chip și rezistență la vibrații de transmițător sunt în conformitate cu al nostru.Dacă nu, ei vor reuși să fie legate.Dacă doriți să comandați legate una,am unice transmițător la fel de bine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii