Femei Sexy Plasă de Dantelă Dantelă Florale, Broderii Tubulare Și Sutien Reglabil Bandaj Chilotei Tanga Exotice Seturi

15.86lei 10.30lei

Etichete: doamnelor sutien curea set, sutien negru thong set, dimensiunea sutien curea set, micro sutien curea set, piesa sutien curea set, top thong set, catifea sutien curea set, string thong set, satin sutien curea set, batman sutien curea set.

SKU : u7616 Categorie:Femei Îmbrăcăminte Exotic
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Decor: Dantela
  • Model Tip: Florale
  • Obscene Imagine: No
  • Sugestiv Sexual: No
  • Material: Amestecuri De Poliester

Material: de înaltă calitate tesatura dantelă, care este sexy și de excelent antirid rezistență, prietenos cu pielea, elastic caracteristici și nu ușor de a deteriora.

Lenjerie Sexy si Confortabil: Femei dantelă florale lenjerie de corp cu bandaj de design de ultimă oră, reglabil boxeri strapes și bretele late pentru a face lenjerie mai confortabil și se potrivesc ca forma, sexy și confortabil set.

Cel mai frumos Cadou: Sa trebuie să fie un mare dar și o mare surpriza pentru iubitul tău, odată ce-l poarte, sunt cele mai sexy și încrezătoare doamna in ochii iubitului tau, fermecător și atractiv.Potrivit Ocazie: alegere Perfecta pentru uzura acasă, în special pentru noaptea nuntii, luna de miere, Ziua Îndrăgostiților, aniversare, dormitor, baie sau noapte fierbinte.

Caietul de sarcini: Material: Dantela Gen: Femei Ocazie: de Acasă, de zi cu zi Stil: Sexy Marime: S/ M/ L/ XL, Culoare: Rosu

Conținutul pachetului: 1 x Femei Lenjerie Costum

Promisiune:

Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va ajuta să rezolve problema cât mai repede posibil.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii