61PCS Chitara Accesorii Kit Inclusiv Ponturi Chitara,Tuner, Capo, Chitara Acustica, Siruri de caractere,3 In1 String Winder Podul Ace

66.26lei 52.35lei

Etichete: vechi chitara capo, gitar string winder, parțială chitara capo, tuner, aur tuning peg, pentru guitar tuner, artiști chitara capo, jack pot, oțel string winder, metal string winder.

SKU : u7379 Categorie:Instrumente Cu Coarde
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)

1. Grosimi:0.46 mm/0.71 mm/0.96 mm.De asemenea echipat cu 5pcs degetul protector poate proteja îndemână în timp ce trece acorduri.Numărul de ponturi chitara pentru fiecare model este de cinci, iar culorile sunt ranly atribuit.De înaltă calitate ABS plastic, Dur și non-alunecare, calitatea sunetului este clar și excelent, de asemenea, vine cu o pană de chitară, cutie, ușor de transportat, le aluneca ușor în buzunar.

2. Buna si Echilibrata Siruri de caractere Chitara - Realizate din sârmă de Cupru cu unic inoxidabil acoperire, durabil și practic.1 set este multicolore,1 set roșu, altul este de aur; Fiecare set include 6 siruri de caractere.Diametru:E-1.010inch/0,25 mm;B-2-a.014inch/0,36 mm;G-al 3-lea.023inch/0.58 mm; D-4 .030inch/0,76 mm;A-5-a .039inch/0.99 mm;E-6.048inch/1.22 mm.De asemenea echipat cu 12 piese de chitara pini (6 albe și 6 negru) și chitara pod ( podul de nuci și podul șa), se potrivesc pentru cele mai multe, chitară acustică.

3. 3 în 1 guitar string winder cutter și pin extractor, de înaltă calitate, peg bobinator se potrivește mini, completă și cele mai multe bas dimensiune tunere, cu built-in șir cutter și integrate bridge pin extractor.premium Chitara Capo cu design ergonomic, Ușor de re-poziție între freturi pe scenă cu o singură mână, se potriveste perfect pentru Chitare Electrice si Acustice, Ukulele, Mandolina și, etc.

4. Presetate tuner chitara setări vă dau precise de ieșire, inclusiv note și siruri de caractere, pentru a evita orice confuzie, ușor și flexibil.

degetul mare alege culoarea: a fugit de culoare, nu accepta culoarea specificată

alege caseta de culoare: a fugit de culoare, nu accepta culoarea specificată

alege culoarea: a fugit de culoare, nu accepta culoarea specificată

culoare: fugit de culoare, nu accepta culoarea specificată

Material: plastic + metal

Conținutul Pachetului:

3 seturi * 6 siruri de caractere

1 * negru pian perna

1 * alb șir de perna

15 * ponturi (ran culoare)

1 * trei-în-un șir de role

12 * cuie

1 * pick box (ran culoare)

5 * degetul mare ponturi (ran culoare)

4 * degetul mare mâneci

1 * capo

1 * Tuner

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii