LCD Microscop Digital 1080P HD Zoom Digital Mini Microscop aparat de Fotografiat Compatibil pentru Android,windows,Linux

156.18lei 93.70lei

Etichete: trinocular, microscop digital lcd wifi, microscop camere video, 1 obiectiv microscop, microscop digital lcd profesional, microscopio digital, microscop 4 obiective, camera microsc, plin microscop cu camera video, microsc stereo.

SKU : u7342 Categorie:Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Pixel:
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Culoare: Negru
  • Raza de focalizare:
  • Dimensiune: 19.5x13x22cm
  • LDE Lampa:

LCD Microscop Digital 1080P HD Zoom Digital Mini Microscop aparat de Fotografiat Compatibil pentru Android,windows,Linux

Caracteristici:

1000x USB Microscop digital, Cu ajutorul de mare putere 1000x digital microscop, puteți vedea detalii în mod clar de obiecte.portabil de mărire este un util și amuzant microscop pentru copii, studenți, ingineri, inventatori, și alții care au nevoie pentru a mări și de a explora micro lucruri.

Microscop USB Compatibil cu mai multe dispozitive, inclusiv telefon mobil, birou, calculator, Laptop, calculator și mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows xp/Vista/7/8/10, 10.5 sau mai târziu și Android 4.2 sau mai târziu .

Poate fi folosit pentru a observa textura din diverse materiale, bijuterii, monede, detalii de epocă, starea pielii, și poate observa, de asemenea, o varietate de insecte, plante de structura, vă Aduce o experiență minunată de clar microworld.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Dimensiune:19.5*13*22 cm

Pachetul inclus:

1 x microscop electronic

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii