Container Prosop, Șervet Țesut Titularul Ins Nordic din Piele Țesutului Caseta Distribuitor de Hârtie ºerveþele Caz pentru Office Home Decor

21.59lei 14.03lei

Etichete: prosop stil nordic, cutie prosop de hârtie, scobitoare titularul nordice, gustare titularul nordice, tacamuri suport nordice, caz de șervețel, tissu, cutie de șervețele, cutie batista, suport pentru prosop de hârtie neagră nordice.

SKU : u7337 Categorie:Bucătărie Depozitare & Organizare
Distribuiti:
Descriere

  • Stil: Europa
  • Tip: Țesutul Caz
  • Metoda De Stabilire A: Tip De Scaun
  • Material: cârpă de bumbac
  • Aplicabile Țesut: Detașabil De Țesut
  • Numărul De Model: Țesut Saci

Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!

Descriere:

Culoare:negru,gri,roșu,maro, albastru,verde

Nume produs:ins Nordic piele cutie de șervețele personalizate tava high-end de îndepărtat țesutul cutie multi-funcție de țesut sac

Dimensiune produs:135*130*190 mm

Produs material:piele PU

Utilizarea produsului:țesut de depozitare

Tema :Casa, Gradina

Caracteristici:

1. Material: de Înaltă calitate din piele moale.

2. Drăguț uite cu mai multe culori pentru tine de a alege și de noutate aspect ce le face un bun decor.

3. Design elegant: Neașteptate snap butonul design.Este convenabil pentru a adăuga țesuturi sau elimina tesut de la capacul cutiei cu buton de închidere.Moale materialul de piele PU arata neted și elegant.Este, de asemenea, o idee bună pentru a stoca papetărie sau produse cosmetice.

4. Multi-loc de decor cutie: este ideal casa (sufragerie, dormitor sau baie), biroul și mașina de automobile de utilizare.

5.Nu numai că poate fi folosit ca o cutie de șervețele, de asemenea, poate fi folosit ca sac de depozitare, găzdui telefoane mobile, power bank și băuturi etc.

6.Fi plasate în funcție de nevoia reală astfel încât să aibă întotdeauna un șervețel la îndemână în mașina ta și ia-o ușor.Face mai ușor de a lua rapid grijă de cei mici de oaie, care se poate întâmpla pentru masina ta.

7.Din piele de înaltă calitate, este confortabil și lavabil.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune produs:135*130*190 mm

Pachetul include: 1*țesut sac

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii