6 Buc 1/4Inch prindere Hexagonal din Aliaj de Aluminiu Șurubelniță Biți Titularul Extensie Bara Foraj Șurub Adaptor Schimba Breloc

61.98lei

Etichete: cam breloc, ch, cam introduce, wd1, ch set, timp ph1, allen șurubelniță, bit ph1 ph2, phonefix șurubelniță, precis șurubelniță.

SKU : u7035 Categorie:Scule De Mână
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: FGHGF
  • Origine: NC(de Origine)

Breloc prelungire tija este din aliaj de aluminiu, iar interiorul nu este complet gol.Acesta poate fi echipat cu un scurt pic sau un pic mai lung.

Acest breloc are un apartament, gros și rotund de design, ceea ce face mai ușor să ia produsul și de a schimba bit cu o mână.

Suprafața netedă de prelucrare și trageți-o bucșă pot evita acci scadere de instrumente și de a facilita operațiuni de mare altitudine.

Mingea puternic de blocare catarama poate transporta instrumente de până la 500g in greutate.

Diametru mare, plat-gura inele sunt ușor de instalat pe lanț catarame.

Dotată cu un tv cu lama cu o ridicare inel, care poate fi folosit pentru a deschide capacul exterior de vopsea sticla.

Vine cu un lanț cataramă, care poate fi agățată pe o curea.

Puteți folosi, de asemenea, breloc post cu dumneavoastră preferat de carabină în funcție de nevoile dumneavoastră.

Extinde toate tipurile de șurubelniță biți, cap de șurubelniță de conversie foloseste

Universal 1/4inch rapid de prindere hexagonal și 1/4inch hexagonal se potrivi cele mai multe electric drivere, de mână, de drivere și de biți.

Compact și portabil, ușor de a transporta în jurul valorii de.

Potrivit pentru burghiu, șurubelniță, lot cap și altul pentru transfer.

Șurubelniță Biți Titularul numai, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.

Caietul de sarcini:

Culoare:Multicolor

Material:Aliaj De Aluminiu

Dimensiuni:Lungime: 60mm

Conținutul Pachetului:

6 x Șurubelniță Biți Titular

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Unpirsatumare.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Unpirsatumare.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii