Sex Fundul Papusa De Silicon Pasarica Vagin Papusa De Cauciuc Vagine Mastrubator Sexy Magazin De Produse De Top De Vânzare În 2019 Adult Oral Sexy Produs

4 981.80lei 4 483.62lei

Etichete: jumătate din silicon papusa, papusa vagin, jucărie sexuală, gadget, silicon păpuși pentru sex limba, sexy cap de papusa, mens mastrubator, erot jucărie, fr papusa, produse de top de vânzare câine.

SKU : u7028 Categorie:Jucarii Sexuale
Distribuiti:
Descriere

  • Înălțime: 175cm
  • silicon papusa de sex: silicon păpuși pentru sex
  • Material: TPE
  • robot de sex păpuși: real silicon păpuși pentru sex
  • Păpuși Pentru Sex: papusa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Păpuși Pentru Sex
  • Numărul De Model: 07175
  • adevarata papusa de silicon: papusa reala
  • papusa de silicon: silicon papusa de sex pentru bărbați
  • Funcția: Pizde,sex Oral Anal
  • Nume De Brand: JELLYDOLL
  • Greutate: 42.3kg
  • sex shop: realist păpuși pentru sex

Sex Fundul Papusa De Silicon Pasarica Vagin Papusa De Cauciuc Vagine Mastrubator Sexy Magazin De Produse De Top De Vânzare Adult Oral Sexy Produs

175 cm papusa parametru

Înălțime

175cm

Greutate

42.3 kg

Umăr lățime

33cm

Lungimea brațului

45cm

Bustul

81cm

Sub bust

66cm

Hip

95cm

Talie

50cm

Lungime picior

88cm

Vaginul adâncime

20cm

Anal adâncime

20cm

Oral adâncime

12cm

Descriere dimensiune:Diferite tehnici de măsurare,pot exista 1-5cm de eroare este intervalul normal de rotație

Papusa Show

Prietenul meu, dacă au nevoie de mai multe informații, pls, vă rugăm să contactați cu noi, multumesc

mult pentru timpul si sprijinul acordat!

Unghiile De La Picioare Alegere

Ochii Alegere

Pielea Alegere

CERTIFICAT CE

Ceva ce cu siguranta nu știu despre papusa

1: ce fel de păpuși trebuie să aleg?

unii oameni cumpara papusi doar pentru distracție, pentru companie, în timp ce unele sunt de sex diferit experiență.deci, ce să fac pentru tine?în experiența noastră, dacă pentru sex, nu este bun pentru a cumpara DS păpușă, pentru că este un pic cam greu, și, de asemenea, cele mai multe dintre DS papusa este confectionata din silicon premium, chiar este de bună calitate , dar de mare preț, deci DS papusa este alegere bună pentru companie.Dacă știi cum să faci papusa, DS este mai bine, de asemenea.

Pentru Sanhui papusa, de fapt Sanhui papusa este un pic subțire, îngust de umăr pentru a evita grele în greutate, și, important, este de silicon premium, de asemenea, atât pentru personal de sex utilizarea, vă recomandăm Sanhui papusa de sex.

Desigur, daca crezi silicon premium papusa este de mare preț în continuare, puteți alege TPE papusa.

La cele mai multe dintre cumpărători, TPE papusa pretul este de 500usd la 2000usd.un brevet modele păstreze drepturile lor pentru a le vinde.

poti invata de la cineva care a cumpărat și folosit TPE păpuși, WM papusa este prima companie de a construi TPE papusa, cu alte cuvinte, WM papusa este creatorul TPE papusa.

Cele mai multe dintre păpuși-ai văzut în Unpirsatumare.ro, Ebay, Amazon, și unele site-uri, nu sunt originale de la WM papusa, tot mai mulți copii să vină în piață, și graba în jos prețul.

Dar unii cumpărători nu știu despre aceste informații, ele sunt ușor de a fi mințit de către unele imorale vanzatori, care folosesc un preț incredibil și să atragă vedere la cumpărători, și să le vândă proastă calitate papusa, unele papusa este folosit miros și taxic material, ceva este secundar, din cauza prețului scăzut presiunea.

În fapt WM papusa are preț redus prea mult în ultimii 3 ani.și am Jellydoll (ține de Jellynew Tech) este un authrized vânzător în Unpirsatumare.ro, și ne-au ajutat WM papusa pentru a proiecta cele mai multe dintre păpuși în fabrica lor.

2. Ce probleme vei avea, dacă ați cumpărat un fals papusa?

Cele mai multe dintre oameni nu pot face diferența din silicon premium, platinum silicon, normal silicon, și TPE.și ei cred că au de a cumpăra un silicon medical, dar este TPE.

Aici credem că TPE este bine să utilizați pentru păpuși, dar nu este mai bună decât platina silicon, care este singurul silicon medical.

Din chamical componentă, TPE este un alt mateial, nu are nimic cu silicon.Dar TPE are diferite clase, nu este nici o îndoială că papusi ieftine folosi mai rău TPE.este mare miros, care pot face casa ta miros urât, și ulei de pătură sau pilotă.

Deci pls vedea clar marca de aceste păpuși, chiar și păpuși utilizați aceleași imagini, dar are mare diferență, unele rele TPE va distruge corpul tau, te face bolnav, iar unele utilizate papusa s-ar putea raspandi boala la tine, așa că sperăm că toți cumpărătorii pot alege un brand papusa.nu salva sute de dolari, dar pierde sanatatea ta.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii