Compatibil Ricoh Aficio MP C4000 C5000 MPC4000 MPC5000 Upper Fuser de Căldură de Încălzire cu Role Copiator Înlocuiți de Reparare

535.54lei 444.50lei

Etichete: ricoh screen, canon 50d ecran lcd, gr digital, richo gr, ricoh gr ii, gr2 pouch, cable for ricoh, fujifilm xpro1, gr2 lcd.

SKU : u6965 Categorie:Imprimanta Piese & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: fuser roller
  • Pentru Ricoh Aficio: MP C4000 C5000 MPC4000 MPC5000
  • Nume De Brand: Hica

Pachetul include: 1x Căldură cu Role de Lucru pentru Utilizare în modele de Imprimante: pentru Ricoh Aficio MP C4000 C5000 MPC4000 MPC5000

Despre eticheta: După primirea produsului, dacă se constată că etichetele produselor nu au modele pe care am menționat pe titlu sau imprimanta pe care o utilizați.Nu vă faceți griji, pentru că acest produs este potrivit pentru multe tipuri, și ea are diferite nume în diferite zone, etichetele nu pot arăta toate seriile.ne-am asigurat că se potrivește imprimanta care link-ul de titlu și descriere în detaliu a menționat.Nu mă îndoiesc produs din cauza diferenței de etichetele de pe ambalaj.Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați.Atenție:

*Asigurați-vă că acesta este tipul corect pentru imprimante și știu cum să folosească acest lucru de unul singur.Cititi cu atentie descrierea produsului inainte de a comanda pentru a evita probleme inutile.Dacă cumpărătorul nu este sigur ,vă rugăm să contactați direct vânzătorul.

*Acest produs este compatibil consumabile (non-produse originale), folosind materiale de înaltă calitate, Seiko de fabricație, pentru consumabile originale substitut perfect; și imprimantă sau consumabile originale producătorii nu au nici o relație.

*Imagini de produs, parametrii și alte informații sunt doar pentru referință.Este posibil pentru a face upgrade sau de a schimba ambalajul produsului, originea sau unele accesorii fără notificare prealabilă.Dacă imaginile și parametrii de produsele primite nu sunt conforme cu obiecte reale, vă rugăm să ia obiecte fizice drept criterii.Va garantam ca produsele comercializate sunt produse calificat și că acestea sunt în concordanță cu mainstream actuale produse noi pe piață.Te rog să mă ierți pentru că nu actualizarea în timp.

Transport

1. Mod de transport maritim: în mod Normal,vom trimite pachetul prin China Post Aer Înregistrat Mail /epacket/ Vânzător este Metoda de Transport maritim

aceste livrare informații pot fi urmărite on-line.

2. Nava: 1-5 zile după primirea de plată.Avem nevoie de timp pentru pachet și să se ocupe cu expeditorul de ordine și, uneori, există vacanțe sau weekend-ul,pls înțelege.

3. Timp de tranzit: 10-39 zile de lucru variază de la zone diferite de moduri diferite (de obicei Brazilia/Chile și alte câteva de la distanță țară durează în jur de 60-90 de zile)

Uneori poate întârzia din cauza unor accidentale probleme.Pls contactati-ne cât mai curând posibil.

Dacă nu primiți elemente privind programul și vom rezolva problema până când sunteți mulțumit atâta timp cât vă păstrați legătura cu noi.

Feedback-ul

-Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc pentru a ne lăsa un 5 stele pozitiva feedback-ul.

-Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, NU să ne contactați ÎNAINTE de a părăsi un feedback negativ.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare.

În cazul în care u au probleme pe feedback-ul, pls se referă la cumpărător, centru de Unpirsatumare.ro:

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii