Cer Cosmic / Animale / Flori / Albine Model PC Caz de Lux Pentru AirPods Pro AirPod 3 Caz, de Aer Pod3 de Încărcare Wireless Cutie

16.56lei 8.30lei

Etichete: airpod pro cazuri, airpods caz betis, tmc2225, airpods pro caz animalele sălbatice, apicultur, căști cu un curcubeu, pandem, airpod pro anime, tm2208, appa airpod pro caz.

SKU : u65121 Categorie:Portable Audio & Video
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: Caz Pentru Airpods Pro
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Cască De Cazuri
  • Pachet: No
  • Dimensiune: For AirPods Pro Case

Bine ati venit la Recomandate Magazin Digital TOATE ARTICOLELE DE AICI SUNT GATA STOC >>> VESTE BUNĂ Vă puteți bucura de o reducere de 5% daca cumperi 2 buc serviciul Nostru >>> (1) 1-3 zile livrare rapida replypositive atitudine, entuziasm, în timp util; (2) de a rezolva rapid orice problemă de client; (3) perfecta după-vânzare de servicii Special concepute pentru AirPods Pro cască, pentru a proteja căști de lovituri, picături, și șoc fără a adăuga în vrac la caz de încărcare, oferă o protecție completă pentru căști caz de încărcare. 2. Precizie turnate de design pentru a se potrivi perfect, așa că nu vă faceți griji despre dispozitiv alunecarea.Fabricate din PC-ul premium, care este accidentat și proiectat pentru a lucra. 4. Designul inteligent vă oferă acces ușor la poartă.Caietul de sarcini: Tip: Case Pentru AirPods Pro Material: PC Culoare: Ca imagine arată Cantitate: 1 x Caz de Protecție pentru AirPods Pro (Nu Include Căști), atunci Când plasarea unei comenzi, vă rugăm să lăsați pe: 1. Vă rugăm să lăsați o cerință specifică atunci când se face o comandă.Asigurați-vă că are un nume complet (primul + mijloc + numele de familie) și un util număr de telefon atunci când scrieți mesajul de livrare. (mai ales pentru un rus prieteni).În caz contrar, aceasta poate fi o întârziere de problemă pentru dvs. de pachet. 2. Orice angrosist este binevenit.Apoi contactați meseria de Manager.Livrare: 1. Va vom trimite pachetul cât putem de repede după plată. 2. Putem oferi picătură de transport maritim de servicii. 3. Uneori, livrarea va fi amânată câteva zile că forța majoră ușa de Post Office este van.Aceasta poate dura până la 30-60 de zile. 4. Acest produs este totuși acceptă de "Yanwen Economice Air Mail", nu se poate urmări după ce coletul a plecat din China. 5. Te rog nu deschide litigiului în termen de 60 de zile.Dacă după 60 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați.Multumesc mult!!! 6. Dacă ai nevoie din plin de urmărire, vă rugăm să alegeți "Unpirsatumare.ro Standard Shipping", și se adaugă bani pentru urmărire.Feedback-ul: 1.Din cauza la monitor diferit de setare și de iluminat, poate are unele diferențe de culoare din elementul real.Dar garantăm că stilul este același ca imagine arată.Vă mulțumim și vă puteți înțelege 2.Te rog nu deschide un litigiu de concediu neutru / feedback-ul negativ, fără comunicare, nu va răspunde în termen de 12 de ore de la primirea mesajului.Multumesc.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii