Săpun Duș Pungi pentru 30 bucăți Naturale Ramie Săpun Saver Husă de Săpun de Casă Plasă Pungă cu Cordon

89.09lei 63.27lei

Etichete: Baie Perii, Bureți & Scrubere, Home & Garden, Ieftine, Baie Perii, Bureți & Scrubere, De Înaltă Calitate Home & Garden, Baie Perii, Bureți & Scrubere.

SKU : u6509 Categorie:Produse De Baie
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Curățare
  • Produs: Baie BallBath SpongeBath Flori
  • Material: Ramie

Exfoliant delicat Funcția - Artizanale de premium plante naturale ramie, aceste săpun protector de pungi sunt de piele-friendly și în condiții de siguranță.Ele oferă ușoară exfoliere, ceea ce le face să devină un mod fantastic de a obține circulație.

Strunjire Spuma cu Ușurință - Doar loc de săpun în husă, trageți de cordon închis și apoi umed atât de săpun și husă, acestea spumă fără efort.Acest sac este de ajutor în maximizarea frumos parfum eliberarea și prelungirea vieții de săpun.

Mărime se Potrivește cele Mai multe Săpunuri - Aceste săpun șosete sunt în jur de 5.7 x 3.7 cm în înălțime și lățime, care este potrivit pentru cele mai multe bare de săpun.Cel putin sapun vrac poate fi folosit fără probleme până la final.Reducerea deșeurilor poate reduce costurile și de a proteja pământul nostru.

Excelent în Uscarea Săpun - Cel mai bun loc pentru a stoca săpun manual este în aer liber.Fiecare geanta vine cu un șnur de bumbac și șirag de mărgele de lemn astfel încât ai putea închide cu ușurință săpun și husă de sus pentru a le permite să păstrați uscat între utilizări.

Conținutul Te - Pachetul include 30buc naturale ramie saci de săpun.Fiecare sac este ambalat individual, un cadou frumos pentru membrii familiei și prietenii.

culoare: bej

Material: ramia

dimensiune: 14.5x9.5cm

Conținutul Pachetului:

30 x săpun sac (maro cu margele din lemn)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii