Silicon Inele de Etanșare Garnitură de Scurgere Dovada Borcan Capace (24 Pack, Regulat Gura)

36.24lei 26.82lei

Etichete: inel garnitură de cauciuc, președintele sigiliu, masca de etanșare, soclu inel de silicon, garnitura de silicon, garnitura de cauciuc, garnitura borcan, o ring rubber, inel de cauciuc, garnitura de toaletă.

SKU : u6471 Categorie:Hardware Mecanice
Distribuiti:
Descriere

  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Standard sau Non-standard: Nestandarte
  • Numărul De Model: Garnituri
  • Material: Cauciuc

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Reutilizabile Sigilii pentru REGULATE *GURA* Capace de Borcan.pentru Regulat Gura Borcane Mason sunt 2 3/8 inch Diametru interior și aceste REGULATE *GURA* inele de etanșare sunt focile sunt 70mm (2.75 inch) diametrul exterior

Etanș, Ermetic, Rezistent, Si Mai Bine Concepute!Conceput pentru Balonul de stocare capace,torage capace, și multe alte capace.Inelele noastre sunt mai bune decât concurenții fiind mai gros și cu o canelură pentru o sigure se potrivesc.Canelura merge în sus, spre partea de sus a capacului.

aceste sigilii sunt masina de spalat vase, congelator și cuptor cu microunde în condiții de siguranță!

VERSATIL: Perfect pentru frigider și congelator depozitare, camara de depozitare, transport alimente sau băuturi fără scurgeri, acasă-a făcut fermentarea capace, și mult mai mult!Nu pentru conserve.

O bucată de plastic sau de metal de depozitare capacele sunt foarte convenabil, atunci când sunt depozita în frigider sau cămară, dar cele mai multe dintre ele nu sunt etanșe și etanșe.Aceste sigilii se va rezolva asta!

Țineți capacul sub jet de apă caldă va ajuta dacă aveți probleme în a scoate capacul

culoare:alb

Material:gel de Siliciu

dimensiune:regulat gura sigilii sunt 70mm diametru exterior

Conținutul Pachetului:

24*Garnituri de Etanșare, Inele,Borcane și Capace nu sunt incluse

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin Unpirsatumare.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii