High-End Elegant Gri Cu Fermoar Spălătorie Îngroșarea Sutien Sac De Grădină Acasă Organizare Depozitare

5.48lei 4.65lei

Etichete: dulap organizarea simplu, ikeia dulap organizare, 5 stand nivelul plant, lenjerie de organizare dulap, broasca de iaz, 4 tier stau de plante ghiveci raft interior, forma de inima pepene verde, hamac perete, femeile dulap organizare, plante de interior raft.

SKU : u6314 Categorie:Casa De Depozitare & Organizare
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

Material:Poliester ochiurilor de Plasă + ABS cu Fermoar Dimensiune:17*15 CM Stil:Simplu Caracteristică:Cu Fermoar Culoare:High-end Elegant, Gri Forma:Patrat Produs:High-end Elegant Gri cu Fermoar Sac de Rufe Tip Model:Solid Greutate netă:0.005 kg

Caracteristici:

1. Bine ochiurilor de plasă este de tifon, care protejează mai bine hainele delicate. 2. O varietate de dimensiuni de combinatii pentru a satisface diferite haine.Asta este, acesta este potrivit pentru masina de spălătorie și poate fi, de asemenea, utilizate pentru a călători pentru a transporta ambalate haine. 3.60*60CM este potrivit pentru strat de foi si tot asa. 4.50*60 și 40*50CM sunt potrivite pentru pulovere, rochii si denim. La 5: 30*40CM este potrivit pentru tricou T-shirt, etc. O grosime de sutien poate spala două sutiene în același timp. 6. Detaliile sunt perfect, ultra-fine ața de cusut este rezistent la tragere, iar cu fermoar capul este blocat automat, care poate face față cu ușurință cu mare viteză de rotație de haine grele.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune:17*15 CM Pachetul include: 1*Fermoar Sac de Rufe

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii