2 buc RC LED-uri Lumini Faruri Acoperiș Lampa pentru Traxxas 1/10 TRX4 Trx6 D90 HSP Redcat RC 4WD Tamiya Axial SCX10 HPI Masina RC DIY

64.97lei 41.60lei

Etichete: traxxas trx 6, land rover acoperiș, g500 trx4, traxxa, land rover scară, trx6 upgrade, crawler-ul land rover, trx6, corpul land rover, batman lampa.

SKU : u6264 Categorie:Jucării Control De La Distanță
Distribuiti:
Descriere

  • Cantitatea: 1
  • Nume De Brand: goolrc
  • Pentru Un Tip De Vehicul: Masini
  • Material: Alte
  • RC Piese si Acc: Alte
  • Upgrade Componente/Accesorii: Alte
  • Patru-wheel-Drive Atribute: Montaj
  • Instrument De Consumabile: Adunarea Categorie
  • Dimensiune: -
  • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: Alte
  • Numărul De Model: -

2 buc masina RC lumini set este un tip universal, care este compatibil cu 1/10 Hsp Redcat Traxxas Tamiya Hpi Rc4wd Axial masina RC.Există 3 moduri de lumina, inclusiv lumina timp, intermitent, și de respirație, care pot face masina ta RC atractiv și rece.

Caracteristici:

☼Compatibilitate: tensiune de intrare de acest 2 buc LED set este de 5-8V, care este un tip universal, care poate fi compatibil cu 1/10 Hsp Redcat Traxxas Tamiya Hpi Rc4wd Axial Masina RC.

☼3 Modul de Lumină: Acolo sunt 3 moduri de lumina, inclusiv lumina timp, intermitent, și de respirație.La modul de iluminare poate fi trecut prin cel de-al treilea canal de control de la distanță sau de la placa de baza buton.

☼Fascinant de Lumini: 2 buc mare de lumină Led-uri luminoase în întuneric, ceea ce poate face camion atractiv și a devenit foarte rece.

☼Consum redus de Energie: Cu lumini LED-uri luminoase sunt de economisire a energiei.Ei petrec mai puțin bateria și păstrați mai mult de iluminat.

☼După-vânzare de Garanție: Orice problemă, vă rugăm să contactați magazinul nostru fără ezitare.Onoarea de a vă servi!

Caietul de sarcini:

Numele elementului: 2 buc Masina RC Set Lumini

Material principal: Plastic&Electronic Material

Culoare Lumina Led: Alb

Lumina shell culoare: Negru

Cantitatea de LED: 8pcs

Tensiune nominală: 5-8V

Potrivit pentru: Hsp Redcat Traxxas Tamiya Hpi Rc4wd Axial Masina RC

Lumina dimensiune: 18 * 12mm/0.7 *0,5 in (1buc)

Pachet De Informații:

Dimensiune pachet: 7 * 6.5 * 1.5 cm

Pachetul greutate: 23g

Polybag ambalare.

Notă:

* Ar putea fi câteva abateri din cauza manuală de măsurare sau o ușoară diferență de culoare datorită fotografierea condiție.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Lista De Ambalare:

1 * Lumini cu LED-uri Kit

1 * Instalarea Kit Piese

1. Acceptam Alipay, West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de cel promis de timp de procesare.

2. Pentru zona de la Distanță, DHL/Fedex/UPS/TNT va taxa suplimentar "Zonă de la Distanță, Taxă", vă rugăm să înțeleg.

3. Despre timpul de livrare, servicii de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, ori de tranzit pot varia, particalarly în timpul sezonului de vacanta.

Va vom returna dacă coletul este înapoi în china.Dacă există unele quaility problemele sau erorile de dimensiuni,puteți să ne contactați la o dată atunci când îl obține.Putem vorbi despre asta și returna.Dar,în cazul în care dovezile care aveți de oferit este invalid,nu putem da banii.În plus,dacă coletul nu poate ajunge la tine în trei luni,va vom returna fara nici un motiv.

1.Ne-ar dori să vă mulțumesc pentru achiziționarea de noi.Ta satisfactionand feedback-ul pozitiv este foarte valoroasă pentru noi.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un neutru sau un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problema pe care ai intampinat.Acest lucru este important, deoarece va helpus pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a vă servi mai bine pentru timpul acordat.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii